مقاله اثر تیمار بذر و رژیم آبیاری بر عملکرد، شاخص برداشت و درصد روغن و پروتئین دانه ارقام مختلف گلرنگ (Carthamus tinctorius L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تیمار بذر و رژیم آبیاری بر عملکرد، شاخص برداشت و درصد روغن و پروتئین دانه ارقام مختلف گلرنگ (Carthamus tinctorius L) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تیمار بذر و رژیم آبیاری بر عملکرد، شاخص برداشت و درصد روغن و پروتئین دانه ارقام مختلف گلرنگ (Carthamus tinctorius L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمار بذر و رژیم آبیاری بر عملکرد، شاخص برداشت و درصد روغن و پروتئین دانه ارقام مختلف گلرنگ (Carthamus tinctorius L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تیمار بذر و رژیم آبیاری بر عملکرد، شاخص برداشت و درصد روغن و پروتئین دانه ارقام مختلف گلرنگ (Carthamus tinctorius L) :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

این مطالعه در سال ۱۳۸۶-۸۷ در مزرعه پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان به منظور ارزیابی اثر هیدروپرایمینگ بر روی سه رقم گلرنگ تحت سه رژیم آبیاری انجام گرفت. برخی از مطالعات اثرات سودمند پرایمینگ بذر را بر روی گیاهان مختلف بررسی کرده اند اما در حال حاضر اطلاعات کمی در مورد خصوصیات مربوط به جوانه زنی، مراحل نموی، عملکرد و خصوصیات کمی و کیفی بذور تیمار شده ژنوتیپ های مختلف گلرنگ وجود دارد. آزمایش به صورت اسپلیت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. در این آزمایش سه رژیم آبیاری (پس از ۷۰، ۱۰۵ و ۱۴۰ میلیمتر تبخیر از تشت تبخیر کلاس آ) به عنوان کرت اصلی و دو سطح تیمار بذر (بذور تیمار شده با آب و بذور شاهد) و سه رقم گلرنگ (کوسه، PI و IL111) به صورت فاکتوریل در کرتهای فرعی پیاده شدند. در این مطالعه عملکرد دانه در واحد سطح در حالت هیدروپرایمینگ نسبت به بذور شاهد حدود ۳۵% بیشتر بود. با افزایش میزان رطوبت قابل دسترس برای گیاه بر عملکرد دانه افزوده شد و رقم کوسه از نظر عملکرد بر دو رقم IL111 و PI برتری داشت. درصد روغن در حالت هیدروپرایمینگ نسبت به حالت شاهد و در رقم کوسه نسبت به دو رقم IL111 و PI بیشتر بود. درصد روغن و پروتئین در سطح احتمال ۵ و ۱ درصد تحت تاثیر تیمار رطوبتی قرار گرفتند، با این تفاوت که با تاخیر در آبیاری، درصد روغن کاهش و درصد پروتئین افزایش یافت. با توجه به نتایج بدست آمده در این تحقیق به نظر میرسد در شرایطی مشابه مطالعه حاضر جهت حصول عملکرد بیشتر در کشت بهاره گلرنگ، هیدروپرایمینگ بذر بر عدم تیمار بذر و واریته کوسه بر دو واریته IL111 و PI برتری داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.