مقاله بررسی مدت زمان ماندگاری ماهی هامور معمولی Epinephelus coioides با استفاده از برخی شاخص های شیمیایی و میکروبیولوژیکی کنترل کیفیت در طی نگهداری در یخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مدت زمان ماندگاری ماهی هامور معمولی Epinephelus coioides با استفاده از برخی شاخص های شیمیایی و میکروبیولوژیکی کنترل کیفیت در طی نگهداری در یخ دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مدت زمان ماندگاری ماهی هامور معمولی Epinephelus coioides با استفاده از برخی شاخص های شیمیایی و میکروبیولوژیکی کنترل کیفیت در طی نگهداری در یخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مدت زمان ماندگاری ماهی هامور معمولی Epinephelus coioides با استفاده از برخی شاخص های شیمیایی و میکروبیولوژیکی کنترل کیفیت در طی نگهداری در یخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مدت زمان ماندگاری ماهی هامور معمولی Epinephelus coioides با استفاده از برخی شاخص های شیمیایی و میکروبیولوژیکی کنترل کیفیت در طی نگهداری در یخ :

تعداد صفحات:۲۲

چکیده:

در این مطالعه مدت زمان ماندگاری ماهی هامور معمولی با استفاده از شاخص های شیمیایی (هیستامین ) ومیکروبیولوژیکی (باکتری های سرمادوست و مزوفیل ) کنترل کیفیت در طی نگهداری در یخ در روزهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت . هیستامین بعنوان شاخص شیمیایی کنترل کیفیت در اول ین روز نگهداری (روز صفر ) در نمونه ها یافت نشد و از روز سوم نگهداری با میانگین غلظت ۰/۰۰ ± ۰/۱۵ میکروگرم/گرم قابل ردیابی بود و سپس در طی دوره نگهداری ابتدا روند افزایشی داشت اما از روز پانزدهم کاهش قابل ملاحظه ای در غلظت آن مشاهده گردید که این کاهش تا پایان دوره نگهداری ادامه داشت و بنابراین مقادیر غلظت هیستامین بین اولین روز نگهداری و آخرین روز نگهداری اختلاف معنی داری را نشان داد p< 0/05 شاخصهای میکروبیولوژیکی نیز در زمانهای مختلف نگهداری روند افزایشی را نشان دادند و بین اولین روز و آخرین روز نگهداری اختلاف معنیداری در مقادیر آنها مشاهده گردیدp< 0/05 بنابراین بر طبق نتایج حاصل از شاخص های شیمیایی و میکروبیولوژیکی و با توجه به حد استاندارد تعیین شده آنها در ماهیان، مدت زمان ماندگاری هامور معمولی در یخ۱۵-۱۲ روز تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.