مقاله ارزیابی توان برخی ازباکتریهای خاک در تجزیه بیولوژیک و کاهش سولانین در مانده های سیب زمین (محورتخصصی:بیولوژی خاک)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی توان برخی ازباکتریهای خاک در تجزیه بیولوژیک و کاهش سولانین در مانده های سیب زمین (محورتخصصی:بیولوژی خاک) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی توان برخی ازباکتریهای خاک در تجزیه بیولوژیک و کاهش سولانین در مانده های سیب زمین (محورتخصصی:بیولوژی خاک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی توان برخی ازباکتریهای خاک در تجزیه بیولوژیک و کاهش سولانین در مانده های سیب زمین (محورتخصصی:بیولوژی خاک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی توان برخی ازباکتریهای خاک در تجزیه بیولوژیک و کاهش سولانین در مانده های سیب زمین (محورتخصصی:بیولوژی خاک) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

با توجه به این مسئله که حدود ۴۰ درصد از توده گیاهان زراعی که طی یکسال در اثر فتوسنتز تولید میگردند، فرآورده فرعی محسوب میشوند، و از آنجا که ظرفیت تثبیت زیستی سالانه کربن در جهان حدود ۸۵ هزار تن بوده، تجزیه میکروبی سلولز وهمی سلولز جهت حفظ تعادل چرخه کربن از اهمیت بسزایی برخوردار است . نشخوارکنندگان به علت دارا بودن آنزیم ویژه سلولاز در سیستم گوارشی خود، میتوانند مصرف کنندگان مناسب فراورده های فرعی باشند. البته ترکیبات مختلفی که به عنوان غذا برای خوراک دام مصرف می شوند سرشار از مواد فیبری و برخی نیز دارای ترکیبات ضد مغذی هستند که از راههای گوناگونی موجب ناهنجاری هایی در دامها می گردند. یکی از این مواد ضد مغذی سولانین موجود در بقایای سیب زمینی است. خاک یک محیط پویا میباشد که با استفاده ازبرخی باکتریها، قارچها و سایر ساکنین ان میتوان کارهای سودمندی نظیر کاهش مواد سمی موجود در بقایای کشاورزی انجام داد که این مهم با کمک بیولوژیستهای خاک میتواند انجام شود. در این پژوهش با بکارگیری سه مورد از باکتریهای خاکزی سعی در کاهش سولانین و همچنین بالا بردن پروتین و کاهش نسبت کربن به ازت مانده های سیب زمینی و در نهایت خوشخوراکی آن برای دام شد. در جریان تجزیه ببیولوزیک مانده های سیب زمینی هر سه باکتری موفق آمیز عمل نموده که نتایج در جمع بندی به تفضیل آورده خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.