مقاله ارزیابی عکس العمل سویا نسبت به مقادیر و سویه های مختلف باکتری Bradyrhizobium japonicum در منطقه شمال خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عکس العمل سویا نسبت به مقادیر و سویه های مختلف باکتری Bradyrhizobium japonicum در منطقه شمال خوزستان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عکس العمل سویا نسبت به مقادیر و سویه های مختلف باکتری Bradyrhizobium japonicum در منطقه شمال خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عکس العمل سویا نسبت به مقادیر و سویه های مختلف باکتری Bradyrhizobium japonicum در منطقه شمال خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عکس العمل سویا نسبت به مقادیر و سویه های مختلف باکتری Bradyrhizobium japonicum در منطقه شمال خوزستان :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

جهت تعیین مناسب ترین سویه همزیست با گیاه سویا آزمایشی در تابستان سال ۱۳۸۵ در مرکز تحقیقات صفی آباد به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در چهار تکرار انجام گردید. در این آزمایش از دو عامل شامل سویه باکتری و میزان مصرف مایه تلقیح استفاده گردید. سویه های باکتری عبارت بودند از RS117 -3 RS146 -2 Histick-1 و ۴- باکتری ساخت موسسه تحقیقات خاک و آب. میزان مصرف باکتری در دو سطح ۱-۱۲۵ گرم مایه تلقیح در ۵۰ کیلو گرم بذ ر(عرف منطقه). ۲-۲۵۰ گرم مایه تلقیح در ۵۰ کیلوگرم بذر. باکتری ها قبل از کاشت با بذور سویا تلقیح گردیدند. تیمار های کنترل شامل ۱- تیمار کود نیتروژنه که در طول فصل رشد به میزان ۲۰۰ کیلو گرم در هکتار توزیع گردید. ۲- تیمار صفر که هیچ گونه توزیع کود و تلقیح باکتری صورت نگرفت. نتایج به دست آمده نشان داد وزن گره ها در تیمارهای a4b2,a4b1 (سویه باکتری RS117) با ۱۸۴ و ۱۹۳ میلی گرم در بوته از بقیه بیشتر بودند. همچنین عملکرد روغن و پروتئین دانه سویا در تیمارهای a4b2,a4b1 (سویه باکتری RS117) از بقیه بیشتر و اختلاف معنی داری نشان دادند. این نتایج نشان می دهند که سویه باکتری RS117 توانسته است همزیستی مناسبی را با گیاه میزبان از خود نشان دهد. بواسطه این رابطه مناسب، تیمار a4b2 با داشتن ۳۴۵۰ کیلو گرم دانه در هکتار بالاترین عملکرد را نیز به خود اختصاص داد. مضافاَ میزان متفاوت مصرف مایه تلقیح، اختلاف معنی داری را بین تیمارها نشان نداد. نتیجه اینکه به نظر می رسد سویه باکتری RS117 بتواند جهت تلقیح با بذور سویا در منطقه شمال خوزستان استفاده گردد و می توان از آن عملکردهای مطلوب را انتظار داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.