مقاله پدیده کشَند قرمزدر خلیج فارس و راهکارهای مقابله با آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پدیده کشَند قرمزدر خلیج فارس و راهکارهای مقابله با آن دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پدیده کشَند قرمزدر خلیج فارس و راهکارهای مقابله با آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پدیده کشَند قرمزدر خلیج فارس و راهکارهای مقابله با آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پدیده کشَند قرمزدر خلیج فارس و راهکارهای مقابله با آن :
تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
عوامل مختلفی چون عوامل ویروسی ، باکتریایی، قارچی ،انگلی ، محیطی – تغذیه ای در ایجاد بیماریهای آبزیان موثرندکه جلبک کوکلودینیومcoch lokinium به عنوان یک عامل محیطی تغذیه ای باعث ایجاد پدیده کشند قرمز و در نتیجه بیماری آبزیان خلیج فارس شده است . در این مورد نیز عوامل مختلفی مانند تغییرات شرایط آب و هوایی ،پدیده پرغذایی ، فاکتورهای هیدرولوژیکی ، برخی آلودگی هایی که منشأ انسانی دارند (فاضلاب های صنعتی وانسانی) شرایط را برای رشد بیشتر و شکوفاییbloom) جلبک کوکلودینیوم فراهم آورده است . این جلبک یک گونه ی غیر بومی است که به احتمال زیاد توسط آب توازن کشتی ها به خلیج فارس راه یافته و با فراهم شدن شرایط محیطی برای رشد و تکثیرش به شکل هیولای سرخ عظیم الجثه ای خلیج فارس را تحت سلطه ی خود گرفته است این موجودات تک سلولی از خانواده جلبکها با نام علمی دینوفلاژله ها Dinofelagellata یا دوتاژک ها می باشند دارای کلروپلاست هستند وبه رنگهای زرد ، سبز، قهوه ای ، قرمز، نارنجی ، ارغوانی دیده می شوند . این گونه در دمای بالای آب بین ۲۰ تا ۳۰ درجه به راحتی می تواند به زندگی خود ادامه دهد حتی تا دمای ۱۵ درجه نیز می تواند زنده بماند . این تاژکدار چرخان با شکاف دوتایی تقسیم می شود و در زمان بلوم یا تکثیر بیش از حد سطح وسیعی از آب را اشغال کرده ، اکسیژن آب را مصرف نموده و باعث خفگی آبزیان می شود و علاوه بر آن سمی تولید می کند که گرچه این سم برای انسان خطرات جدی ندارد اما برای آبزیان مضر و باعث مرگ و میر آنها و بویژه خانواده ی دوکفه ای ها می شود . هر چند هنوز ساختار دقیق سموم این جلبک شناخته شده نیست گفته می شود که مصرف ماهی زنده ، توسط انسان بلامانع است . بیشتر این سموم ، نورتوکسین هستند و در مقابل گرما ، ثابت می مانند افزون بر مصرف مواد غذایی سمی ، سموم دو منبع دینوفلاژی ، مانند بروتوکسین BEREVETOXINSبهصورت ائروسل و سم فیستریاPFIESTERIA) به صورت فرار از طریق دستگاه تنفسی وارد بدن انسان می شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.