مقاله تعیین میزان هیستامین در بافت عضله ماهی تون زردباله گیدر (Thunnus albacares) بوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC طی دو روش نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان هیستامین در بافت عضله ماهی تون زردباله گیدر (Thunnus albacares) بوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC طی دو روش نگهداری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان هیستامین در بافت عضله ماهی تون زردباله گیدر (Thunnus albacares) بوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC طی دو روش نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان هیستامین در بافت عضله ماهی تون زردباله گیدر (Thunnus albacares) بوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC طی دو روش نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان هیستامین در بافت عضله ماهی تون زردباله گیدر (Thunnus albacares) بوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC طی دو روش نگهداری :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

دراین مطالعه غلظت هیستامین در بافت عضله ماهی گیدر نگهداری شده در یخ و انجماد مورد بررسی قرارگرفت نمونه های ماهی از منطقه پسابندر در فروردین ۱۳۸۸ آوریل ۲۰۰۹ تهیه گردید سپس ۱۵ ماهی بصورت تصادفی از هر گروه نگهداری در یخ و انجماد بوسیله روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا HPLC آنالیز شدند نتایج افزایش هیستامین در بعضی نمونه های نگهداری شده در یخ را نشان داد و در ۸ نمونه از ۱۵ نمونه ردیابی نگردید هیستامیندرهیچ کدام از نمونه ها ی نگهداری شده در حالت انجماد ردیابی نشد بیشترین میانگین غلظت هیستامین طی نگهداری در یخ ۰۰۵ ±۴۳۰ میکروگرم بر گرم عضله بود دراین تحقیق میانگین غلظت هیستامین طی نگهداری در یخ کمتر از میزان حد مجاز گزارش گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.