مقاله ارزیابی کیفی آب زیرزمینی از نظر تغییرات کلر با استفاده از مدل ریاضی MT3DMS (مطالعه موردی: دشت رفسنجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کیفی آب زیرزمینی از نظر تغییرات کلر با استفاده از مدل ریاضی MT3DMS (مطالعه موردی: دشت رفسنجان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کیفی آب زیرزمینی از نظر تغییرات کلر با استفاده از مدل ریاضی MT3DMS (مطالعه موردی: دشت رفسنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفی آب زیرزمینی از نظر تغییرات کلر با استفاده از مدل ریاضی MT3DMS (مطالعه موردی: دشت رفسنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفی آب زیرزمینی از نظر تغییرات کلر با استفاده از مدل ریاضی MT3DMS (مطالعه موردی: دشت رفسنجان) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

بخش کشاورزی با مصرف ۸۰ درصد آب های در دسترس، بزرگ ترین مصرف کننده آب در کشور می باشد. مصرف بی رویه انواع کودهای شیمیایی در طی سالیان اخیر موجب تجمع املاح و تخریب خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک ها شده و از سوی دیگر احتمال نفوذ و آلوده شدن منابع آب زیرزمینی را نیز فراهم نموده است در مناطق خشک کشور نظیر دشت رفسنجان، که اصولاَ دارای منابع آب با املاح نسبتا زیادی هستند و همچنین وقوع خشکسالی های مستمر طی سال های اخیر باعث کاهش بهره برداری از منابع آب های سطحی و بر عکس افزایش بهره برداری از منابع آب زیرزمینی شده که این مسئله معضلات ناشی از آن را دو چندان نموده است. لذا با بررسی کیفیت این منابع و پایش مستمر آن می توان آگاهی لازم به منظور انجام مدیریت بهینه حفاظت از منابع آب و ممانعت از خسارات آتی را اعمال نمود. در این تحقیق به منظور بررسی کیفیت آب های زیرزمینی دشت رفسنجان مدل کمی و کیفی دشت توسط مدل هایMODFLOW و MT3DMS تهیه گردید. مدل کیفی تهیه شده برای این آبخوان با داده های صحرایی اندازه گیری شده مقایسه و مدل واسنجی گردید. سپس از مدل جهت پیش بینی برای ۲ و ۵ سال آینده استفاده شد و در انتها برنامه اعمال مدیریت اصلاح الگوی مصرف آب زیرزمینی خصوصاَ در قسمت کشاورزی ارائه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.