مقاله امکان سنجی استفاده از تفاله سیب برای تولید ورمی کمپوست توأم با بازگردانی جزئی چای کمپوست و ورمی کمپوست
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله امکان سنجی استفاده از تفاله سیب برای تولید ورمی کمپوست توأم با بازگردانی جزئی چای کمپوست و ورمی کمپوست دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله امکان سنجی استفاده از تفاله سیب برای تولید ورمی کمپوست توأم با بازگردانی جزئی چای کمپوست و ورمی کمپوست کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی استفاده از تفاله سیب برای تولید ورمی کمپوست توأم با بازگردانی جزئی چای کمپوست و ورمی کمپوست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله امکان سنجی استفاده از تفاله سیب برای تولید ورمی کمپوست توأم با بازگردانی جزئی چای کمپوست و ورمی کمپوست :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
مطالعه حاضر به بررسی استفاده از تفاله سیب و ورمی کمپوست به عنوان تخلخل دهنده و چای کمپوست جهت غنی سازی مواد خام داخل بستر در مقیاس آزمایشگاهی با به کارگیری کرمهای خاکی گونه Eisenia foetida برای تولید تجاری ورمی کمپوست می پردازد. ۹ تیمار با درصدهای مختلفی از فضولات گاو، ورمی کمپوست و تفاله سیب ایجاد و کیفیت مواد مغذی ورمی کمپوست تولیدی و رشد و تولید مثل کرمهای خاکی به مدت ۶۵ روز ارزیابی شد. حداکثر رشد در تیمار ۳۰% ورمی کمپوست+۷۰% پهن گاو(۳۰-CVT) و حداقل آن درتیمار ۲۰% تفاله سیب+ ۸۰% پهن گاو(۲۰-CAT) مشاهده شد و همچنین حداکثر تعداد کوکون تولیدی در تیمار ۱۰۰% پهن گاو (CDW) و حداقل آن در تیمار ۲۰% تفاله سیب+ ۸۰% پهن گاو(۲۰-CAT ) شمارش شد. کرمها در تیمارهای ۵% تفاله سیب+ ۳۰% ورمیکمپوست+ ۶۵% پهن گاو(۵-CVAT ) و ۵% تفاله سیب+ ۹۵% پهن گاو(۵-CAT ) رشد و تولیدمثل مطلوبی داشتند. بنابراین استفاده از۵% تفاله سیب در بازگردانی چایکمپوست منجر به افزایش وزن بیوماس کرم و تولید کوکون شد و همچنین متغیرهای مربوط به کیفیت کود را نیز بهبود بخشید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.