مقاله ارزیابی و طراحی شبکه ایستگاههای باران سنجی حوضه باتلاق گاو خونی با استفاده از تئوری آنتروپی و الگوریتم ژننیگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و طراحی شبکه ایستگاههای باران سنجی حوضه باتلاق گاو خونی با استفاده از تئوری آنتروپی و الگوریتم ژننیگ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و طراحی شبکه ایستگاههای باران سنجی حوضه باتلاق گاو خونی با استفاده از تئوری آنتروپی و الگوریتم ژننیگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و طراحی شبکه ایستگاههای باران سنجی حوضه باتلاق گاو خونی با استفاده از تئوری آنتروپی و الگوریتم ژننیگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و طراحی شبکه ایستگاههای باران سنجی حوضه باتلاق گاو خونی با استفاده از تئوری آنتروپی و الگوریتم ژننیگ :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

نزولات جوی خصوصا بارندگی یکی از فرآیندهای مهم چرخه هیدرولوژیکی است که در برنامه ریزی های مدیریت منابع آب از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و شناخت ویژگیهای آن در اموری چون کنترل سیلاب، تأمین نیاز آبی گیاهان، طراحی سیستم های زهکشی، جلوگیری از فرسایش خاک و دیگر برنامه ریزی های منطقه ای امری ضروری است. دیدبانی های بارندگی در نتیجه خطاهای اندازه گیری و خطای استوکستیک بواسطه طبیعت تصادفی بارندگی، دارای عدم قطعیت بوده و بهترین راه به منظور بهبود کیفیت برآوردهای منطقه ای بارندگی، افزایش تراکم شبکه های پایش است. آنتروپی علاوه بر استفاده های اخیر در زمینه هیدرولوژی و منابع آب برای ارزیابی عدم قطعیت، اندازه گیری مقدار اطلاعات متغیرهای تصادفی و مدلها، ارزیابی انتقال اطلاعات میان فرآیندهای هیدرولوژیک، ارزیابی سیستم های جمع آوری داده، ارزیابی کارکرد مدلها، بهینه سازی و سیستم های پشتیبانی تصمیم در طراحی شبکه های پایش نیز کاربرد داشته است. آنتروپی می تواند معیاری از انتقال اطلاعات و اطلاعات در دسترس در شبکه پایش باشد. در این مطالعه با استفاده از مفهوم تئوری آنتروپی و به دو روش الگوریتم ترتیبی و الگوریتم ژنتیک، با بررسی آنتروپی انتقال اطلاعات یک سری نقاط پتانسیل، محلهای نیازمند احداث ایستگاه باران سنجی جدید تعیین شده است. در نهایت نتایج این دو روش با هم مقایسه شده اند. نتایج نشان می دهد که الگوریتم ژنتیک با یک تعداد معین ایستگاه به جواب بهتری نسبت به الگوریتم ترتیبی می رسد. از طرف دیگر با توجه رابطه تغییرات متوسط آنتروپی انتقال اطلاعات ناحیه با افزایش تعداد ایستگاههای جدید باران سنجی، تعداد ۱۱ باران سنج جدید برای افزودن به شبکه انتخاب شده که موقعیت آنها نیز تعیین گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.