مقاله کنترل کیفی میگوهای صید شده از سواحل بوشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل کیفی میگوهای صید شده از سواحل بوشهر دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل کیفی میگوهای صید شده از سواحل بوشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل کیفی میگوهای صید شده از سواحل بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل کیفی میگوهای صید شده از سواحل بوشهر :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

میگو تحت تاثیر شرایط صید ، نگهداری ، عرضه و فرآوری دچار تغییرات مهم کیفی می شود . آنها پس از صید به سرعت تلف شده و فساد بلافاصله آغاز میگردد و علت آن تشدید آلودگی های میکروبی بر اثر رشد و تکثیر آنها است که بصورت تغییرات فیزیکی ، شیمیایی ، میکروبی و اورگانو لپتیکی مورد بررسی قرار میگیرد. جهت بررسی کیفیت میگوهای صید شده از اسکله های ساحلی بوشهر از هر محموله ورودی به کارخانه مه پروتئین ، تعداد ۵۰ عدد میگو بصورت تصادفی از باسکتهای حاوی میگو نمونه برداری شد . سپس تک تک میگوها از لحاظ اورگانولپتیک مورد بررسی واقع ش دند. در طول دوره ۲۷ روزه تحویل گیری در شرکت مه پروتئین ، میگوهای تحویل گرفته شده در هفته اول بهترین کیفیت و هفته چهارم بدترین کیفیت را دارا بودند . نتایج نشان داد بیشترین علت درجه دو بودن میگوها ،سرشکسته و سپس کمر شکسته بودن آنها میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.