مقاله بررسی تاثیر دور آبیاری و تیمارهای اسید سالیسیلیک و آترازین بر شاخص برداشت و کارایی مصرف آب در ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر دور آبیاری و تیمارهای اسید سالیسیلیک و آترازین بر شاخص برداشت و کارایی مصرف آب در ذرت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر دور آبیاری و تیمارهای اسید سالیسیلیک و آترازین بر شاخص برداشت و کارایی مصرف آب در ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر دور آبیاری و تیمارهای اسید سالیسیلیک و آترازین بر شاخص برداشت و کارایی مصرف آب در ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر دور آبیاری و تیمارهای اسید سالیسیلیک و آترازین بر شاخص برداشت و کارایی مصرف آب در ذرت :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور بررسی آثار دور آبیاری و تیمارهای اسید سالیسیلک و آترازین بر انتقال مجدد مواد خشک ذخیره ای و کارایی مصرف آب ذرت (هیبرید دابل کراس ۳۷۰ پژوهشی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی کرمان اجرا گردید. آزمایش به صورت کرت های خرد شده (اسپیلیت پلات) و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار بود. دور آبیاری به عنوان فاکتور اصلی در دو سطح (۷ و ۱۰ روز) در پلات های اصلی و محلول ها(اسید سالیسیلیک و آترازین) به عنوان فاکتور فرعی در ۱۰ سطح(شاهد، خیساندن بذر در محلول ۰/۱ میلی مول SA، محلول پاشی در دو مرحله ۳ برگی(غلظت ۰/۱ و ۱ میلی مول SA) و مرحله گلدهی(غلظت ۰/۱ میلی مول SA)، خیساندن بذر در محلول ۰/۱ میلی مول SA+ محلول پاشی در مرحله گلدهی، محلول پاشی در مرحله ۳ برگی+ مرحله گلدهی در غلظت ۰/۱ و ۱ میلی مول SA، محلول پاشی در غلظت ۷۵ و ۱۵۰ پی پی ام آترازین در مرحله گلدهی) پلات های فرعی را تشکیل می دهند. نتایج آزمایش نشان داد که تاثیر دور آبیاری بر شاخص برداشت و کارایی مصرف آب ذرت دانه ای و علوفه ای معنی دار نبود. تیمارهای اسید سالیسیلیک و آترازین در مقایسه با شاهد سبب افزایش شاخص برداشت و کارایی مصرف آب ذرت دانه ای و علوفه ای در شرایط تنش و بدون تنش گردیدند و بیشترین تاثیر مربوط به تیمار خیساندن بذر در محلول ۰/۱ میلی مول اسید سالیسیلیک، محلول پاشی در ۳ برگی، خیساندن+ محلول پاشی در مرحله گلدهی و محلول پاشی آترازین در غلظت ۷۵ پی پی ام بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.