مقاله مروری بر بهبود ارزیابی کیفی فرآورده های غذایی توسط بینایی ماشین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر بهبود ارزیابی کیفی فرآورده های غذایی توسط بینایی ماشین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر بهبود ارزیابی کیفی فرآورده های غذایی توسط بینایی ماشین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر بهبود ارزیابی کیفی فرآورده های غذایی توسط بینایی ماشین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر بهبود ارزیابی کیفی فرآورده های غذایی توسط بینایی ماشین :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

افزایش سطح آگاهی و انتظارات مصرف کنندگان از کیفیت مواد غذایی، منجر به افزایش نیاز به ابزاری دقیق و سریع جهت بهبود کنترل کیفی مواد غذایی شده است. بینایی ماشین تکنیکی غیر مخرب و مقرون به صرفه است که به این نیاز جامه عمل می پوشاند. این روش ارزیابی بر پایه پردازش و تحلیل تصویر می باشد و در صنایع غذایی کاربردهای متنوعی دارد. بینایی ماشین به طور موفقیت آمیزی در ارزیابی کیفی مواد غذایی نتیجه داده است. تحقیق حاضر مفاهیم اساسی سیستم بینایی ماشین و تکنیک پردازش تصویر را بیان می کند و سپس به معرفی کاربردهای بینایی ماشین در ارزیابی و درجه بندی میوه ها، سبزیجات، نان، گوشت، ماهی و سایر فرآورده های غذایی می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.