مقاله اثر عملیات حرارتی پیر سازی بر مقاومت به خوردگی فولاد زنگ نزن رسوب سختی شونده ۱۷-۴ PH در محلول NaCl 3/5%


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر عملیات حرارتی پیر سازی بر مقاومت به خوردگی فولاد زنگ نزن رسوب سختی شونده ۱۷-۴ PH در محلول NaCl 3/5% دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عملیات حرارتی پیر سازی بر مقاومت به خوردگی فولاد زنگ نزن رسوب سختی شونده ۱۷-۴ PH در محلول NaCl 3/5%  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عملیات حرارتی پیر سازی بر مقاومت به خوردگی فولاد زنگ نزن رسوب سختی شونده ۱۷-۴ PH در محلول NaCl 3/5%،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عملیات حرارتی پیر سازی بر مقاومت به خوردگی فولاد زنگ نزن رسوب سختی شونده ۱۷-۴ PH در محلول NaCl 3/5% :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

فولاد PH17-4 یک فولاد زنگ نزن رسوب سختی شونده مارتنزیتی کم کربن می باشد که توسط عملیات پیرسازی با تشکیل رسوبات نانومتری غنی از مس قابل سخت شدن است. استحکام بالا، مقاومت به خوردگی عالی و عملیات حرارتی نسبتاً ساده باعث گردیده تا کاربردهای گسترده ای در نیروگاه های هسته ای، صنایع دریایی، هوافضا و ; داشته باشد. در این پژوهش، این آلیاژپس از آنکه تحت عملیات آنیل انحلالی در دمای بالا قرار گرفت، در هوا سرد شد و سپس عملیات حرارتی پیرسازی در دماهای ۴۸۰، ۵۵۰، ۶۲۰C برای زمان های مشخص انجام گرفت. پس از آن، رفتار خوردگی نمونه ها در محلول ۳/۵% نمک طعام، با اندازه گیری های الکتروشیمیایی مختلف و همچنین مشاهدات میکروسکوپی مطالعه گردید. اندازه گیری پلاریزاسیون دینامیک با نرخ روبش آهسته نشان داد که با افزایش دمای پیرسازی از ۴۸۰ به ۵۵۰C، پتانسیل حفره دار شدن به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته اما افزایش دمای پیر سازی به ۶۲۰C، این مقدار را کاهش می دهد. مشاهدات میکروسکوپی توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) بعد از پلاریزاسیون آندی نزدیک به پتانسیل حفره دار شدن نیز، مؤید تشکیل حفره پایدار در نمونه پیر شده در دمای ۶۲۰C داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.