مقاله مطالعه سرعت و طول دوره پر شدن دانه در ارقام گندم موجود در شمال کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه سرعت و طول دوره پر شدن دانه در ارقام گندم موجود در شمال کشور دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه سرعت و طول دوره پر شدن دانه در ارقام گندم موجود در شمال کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه سرعت و طول دوره پر شدن دانه در ارقام گندم موجود در شمال کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه سرعت و طول دوره پر شدن دانه در ارقام گندم موجود در شمال کشور :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

وزن نهایی دانه یکی از مهمترین اجزای عملکرد دانه گندم(Triticum aestivum L) به سرعت و طول دوره پر شدن دانه وابسته است. طول دوره پر شدن دانه تحت تاثیر زمان تا رسیدگی قرار میگیرد. این مطالعه به بیان ارتباط بین وزن نهایی دانه با سرعت و طول دوره پرشدن دانه در ارقام مختلف گندم پرداخته شده است. خوشههای گندم هر پنج روز یک بار از هر کرت انتخاب و سپس میانگین وزن خشک دانه تعیین می شد. ارتباط بین وزن دانه و درجه روز رشد تجمعی (GDD) از گرده افشانی توسط معادله لجستیک توصیف شد. وزن نهایی دانه، سرعت و طول دوره پرشدن دانه با برازش منحنی محاسبه شد. نتایج نشان داد که حداکثر وزن نهایی دانه بین ارقام ۳۶۷-۵۵۴ گرم در مترمربع متغیر است و با توجه به نتایج مشخص گردید که رقم ۱ بیشترین مقدار را در حداکثر وزن نهایی دانه دارا است و با ضریب همبستگی که بین عوامل موثر بر وزن نهایی دانه مشخص شد سرعت و طول دوره پرشدن دانه بیشترین تاثیر را در وزن نهایی دانه دارند به طوری که به ترتیب باعث ۶۶ و ۶۵ درصد تغییر در وزن نهایی دانه شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.