پاورپوینت کزاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت کزاز دارای ۲۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت کزاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت کزاز

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت کزاز

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت کزاز :

اسلاید ۱ :

کزاز(آرواره قفل)
تعریف:
کزاز نوعی بیماری عصبی است که با افزایش تون واسپاسم ماهیچه ها مشخص می شودکه در مرحله اول با انقباض دردناک عضلات جونده وگردن وسپس با انقباض عضلات شکم تظاهر می کند اسپاسم عضلات گاهی موجب آسیب های جدی نظیر شکستگی دنده ها ومهر ها وخفگی شده وممکن است با محرک هایی چون نسیم  ، ‌باد، صدا، نور بروز می نماید.

اسلاید ۲ :

عوامل اتیولوژیک:

کلوستریدیوم تتانی با سیل گرم مثبت بی هوازی مولد هاگی است که بفراوانی.در خاک ومدفوع حیوانات اهلی وانسان یافت می شود.در صورتی که حیواناتی مانند اسب گاو وفضولات آنها در محیط وجود داشته باشد میزان باسیل کزاز در دستگاه گوارش انسان ودر محیط زیست افزوده می شود.

نکته:نوع رویشی کلستریدیم تتانی نسبت به حرارت،مواد ضد عفونی کننده،پاذزسیت ها بخصوص پنی سیلین حساس است ولی اسپورهای آن نسبت به عوامل ضد عفونی کننده ی فیزیکی وشیمیایی مقاوم به طوری که در اتوکلافی ۱۲۱به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه زنده می ماند.

اسلاید ۳ :

علایم:

اسپسم شدید عضلات صورت وگردن باعث حالت خاص چهره مشهور به خنده شیطانی و اسپاسیم شدید عضلات تنه باعث قوسی شدن کمر وقفل شدن ماهیچه های جونده می گردد.تب بی قراری تحریک پذیری سردرد نیز در این بیماری وجود دارد.

اسلاید ۴ :

اپید میولوژی توصیفی ورویداد بیماری(برجسته)

دوره کمون:

دوره کمون عبارت است از فاصله ورود باسیل به بدن وبروز اولین ترسیموس.

دوره کمون ۱۲-۳روزه است معمولاً در حدود ۲هفته طول می کشد.در پنچاب هند به کزاز بیماری روز هشتم می گویندزیرا بسیاری از کودکان در اثر کزاز روز هشتم فوت می کنند.

نکته: هر چه فاصله محل زخم وسیستم اعصاب مرکزی بیشتر باشد دوره کمون نیز افزون تر و در صورتیکه زخم مرکزی یا بر روی سر وگردن باشد دوره کمون کوتاه تر می باشد..

دوره کمون متوسط کزاز نوزادان در حدود ۶روز است ومیتواند از ۲۸تا۳روز متغیر باشد.

اسلاید ۵ :

سیر طبیعی:

اولین وشایعترین خودنمایی بالینی کزاز،ترسیموس است که باعث قفل شدگی فک می گردد.

میزان مرگ ناشی از کزاز در نوزادان بیشتر از سالمندان است و در سالمندان بیشتر از جوانان ۲۰-۱۰ساله است وحدود ۷۵%الی۶۰%مواردمرگ ناشی از بیماری،در هفته اول کزاز رخ میدهد که بیشتر بر اثر آسپراسیون وعفونت ششی حاصل می شود.

اسلاید ۶ :

انواع کزاز:

  • کزاز ناشی از جراحت
  • کزاز نفاسی که پس از سقط یا هنگام زایمان ایجاد می شود.
  • کزاز ناشی از اوتیت
  • کزاز سفالیک(پیش آگهی بد)
  • کزاز نوزادان
  • کزاز موضعی (پیش آگهی خوب)
  • کزاز ایدیوپاتی بدو.ن راه ورود مشخص
  • کزاز ژنرانیره(شایع نرین شکل)

اسلاید ۷ :

انتشار جغرافیایی:

وضیعت جهانی منطقه بیماری:

کزاز در سراسر جهان روی می دهد وعلی رغم وجود واکسن کار ساز هنوز همه ساله دست کم یک میلیون نفر در سطح جهان قربانی کزاز می شوند که نیمی از آنها در نوزادان تشکیل می دهند شیوع کزاز در کشور ها در حال پیشرفت بیشتر است به طور یکه در این مناطق گاهی کزاز نوزادان عامل بیش از ۱۰% مرگ ومیر دوره نوزادی می باشد.

اسلاید ۸ :

درمناطقی نظیر اروپا وآمریکای شمالی که از نظر اقتصادی پیشرفته اند این بیماری به طور کلی نادر است.زیرا سطح بهداشت مردم بالاتر است وایمن سازی افراد در سطح وسیعی انجام می شود ودر این مناطق کزاز نوزادان ریشه کن شده وکزاز بیشتر به صو.رت کزاز سالمندی در آمده است زیرا در این سنین پاسخ موضعی نسبت به عفونت کاهش یافته وایمنی آنها نقصان پیدا کرده است.

اسلاید ۹ :

کزاز نوزادانNT:

این بیماری یکی از معضل های مهم در کشور های در حال توسعه است زیرا در این کشور ها امکانات زایشگاهی وایمن سازی بر ضد کزاز به نحو مطلوبلی وجود ندارد بیشتر نوزادان مبتلا به کزاز در خارج بیمارستان از مادران غیر ایمن و در شرایط غیر بهداشتی متولد می گردند در این بیماری اسپور های کلستریدم تتانی به طور معمولی پس از زایمان در اثر بریدن وبستن وپوشاندن بند ناف با وسایل وموارد آلوده وارد ناف نوزاد می گردد پس از رشد میکروب و تولید توکسین باعث ایجاد بیماری می شود.

اسلاید ۱۰ :

وضعیت بیماری در ایران:

طی بیماری بر روی ۳۸۲بیمار مبتلا به کزاز در اصفهان صورت گرفته است مشخص شده است که ۲۹۷نفر (۸/۷۷%)از نقاط روستایی و۸۵نفر (۲/۲۲%)از مناطق مختلف شهر اصفهان بوده اند ونسبت مرد به زن ۲به۱بدست آمده است.

همچنین مشخص شده است که کاربرد درمان های خانگی مانند استفاده از فضولات دام بر روی زخم ها،سوراخ کردن گوش،اقدام به سقط جنین وختنه با وسایل غیر بهداشتی در پسران مهم ابتلا به کزاز در مناطق روستایی بوده است که معرف عدم آگاهی به وسایل بهداشتی واحتیاج به آموزش بهداشتی بین افراد روستایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.