مقاله آکریل آمید درفراورده های غلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آکریل آمید درفراورده های غلات دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آکریل آمید درفراورده های غلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آکریل آمید درفراورده های غلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آکریل آمید درفراورده های غلات :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

یکی از مهمترین پیامدهای واکنش میلارد تشکیل آکریل امید است که اولین باردرسال ۲۰۰۲ توسط محققان سوئدی درغذاهای حرارت دیده پیدا شد این تحقیق خلاصه ای ازکارهای است که درسالهای اخیر بصورت آزمایشگاهی و صنعتی برروی آکریل امید درفراورده هیا غلات انجام شده است مطالعات برروی تشکیل مکانیسم سمیت و راه های کاهش آکریل امیددرغذاهایغنی از نشاسته که تحت تیمار حرارتی قرارمیگیرد متمرکز گردید دراین تحقیق ابتدا خلاصه ای ازتشکیل آکریل آمید و سمیت سپس راه های کاهش آن بحث شده است ازجمله استفاده ازماده اولیه مناسب مثل ارد تهیه شدازواریته گدنمی حاوی اسپاراژین پایین یا به کارگیری ازتکنولوژی مناسب استراتژی بعدی اقدامات تکنولوژیک نظیر کنترل دما و یا استفاده از فرمناسب را به همراه نداشت و شامل تغییر فرمولاسیون و استفاده ازافزودنیهای با وزنمولکولی پایین است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.