پاورپوینت کشاورزی پایدار در حاصلخیزی خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت کشاورزی پایدار در حاصلخیزی خاک دارای ۱۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت کشاورزی پایدار در حاصلخیزی خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت کشاورزی پایدار در حاصلخیزی خاک

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت کشاورزی پایدار در حاصلخیزی خاک

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت کشاورزی پایدار در حاصلخیزی خاک :

اسلاید ۱ :

مقدمه

در سال های اخیر در ایلات متحده و دیگر کشورهای مناطق معتدله جهان، نظام‌های زراعی متداول که اساساً بر مصرف زیاد انرژی و نهاده‌های شیمایی متکی‌اند. از جنبه‌های مختلف مورد بازنگری و موشکافی‌های دقیق‌ قرار گرفته است؛ بطوریکه در سال‌های ۱۹۸۰ روند روبه  گسترش این بازنگری در ایالات متحده ابعاد گسترده‌تری یافت و ارکان اصلی نظام کشاورزی در این کشور مانند دانشگاه ها، وزارت کشاورزی، تجارت و سایر بخش‌های مرتبط با آن را دربر گرفت، در حالی که دقیقاً در یک دهه قبل از آن، یعنی در سال‌های ۱۹۷۰، دئر این کشور، عمدتاً مساله استفاده از وجب به وجب خاک و به حداکثر رساندن میزان عملکرد در واحد سطح اط طریق نهاده‌های شیمیایی مدنظر قرار داشت. از این رو در سال‌های اخیر متخصصان کشاورزی و تحلیلگران سیاسی همواره در پی آن بودند که راهی مناسب برای تلفیق فن‌آوری و سیاست بیابند تا بدین‌وسیله ضمن ایجاد زمینه مطلوب برای بهره‌برداری بهینه از منابع موجود، مشکلات زبیست‌محیطی کاهش یابد و امکان سودآوری بیشتر در کشاورزی نیز فراهم شود.

اسلاید ۲ :

کشاورزی پایدار چیست؟

بیشتر اختلاف نظرهایی که امروزه در مورد ماهیت و توانائی‌های کشاورزی پایدار وجود دارد، عمدتاً در ارتباط با تعاریفی است که از آن ارائه می شود. برخش کشاورزی پایدار را نوعی بینش می‌دانند، اما برخی دیگر معتقدند کشاورزی پایدار ارائه طریقی برای انتخاب روش‌های زراعی است. برخی به کشاورزی پایدار به عنوان راهبردی مدیریتی می‌نگرند و بعضی نیز معتقدند که کشاورزی پایدار نام دیگری است که می‌توان بر کشاورزی ارگانیک نهاد. در حالی که برخی دیگر کشاورزی پایدار را مترادف با حداکثر عملکرد اقتصادی می‌دانند، اما در این میان شاید بتوان گفت که واژه کشاورزی پایدار خود مناسبت‌ترین تعریف است.

اسلاید ۳ :

روش‌های پایدار برای حفظ حاصل‌خیزی خاک

حاصل‌خیزی پایدار خاک، به مفهوم قابل دسترسی بودن دائمی عناصر غذایی برای گیاه است. حاصل‌خیزی پایدار هنگامی تحقق می یابد که تمامی عناصر غذایی جذب شده توسط گیاهان به خاک برگردد، به طوری که این عناصر بتوانند مجدداً مورد استفاده این گیاهان قرار گیرند، در چنین وضعیتی است که چرخه عناصر غذایی شکل می‌گیرد. در سیستم‌های فعلی چرخه عناصر غذایی، به طور کامل بسته نمی‌شود، زیرا این عناصر دائماً به چرخه یادشده اضافه شده و یا از آن خارج می‌شوند. به حداقل رساندن تلفات عناصر غذایی در چرخه مذکور و تامین نهاده‌های ضرورس برای گیاه رمز موفقیت حاصل‌خیزی خاک در نظام‌های کشاورزی پایدار است.

اسلاید ۴ :

اثرات فرسایش بر روی حاصلخیزی  خاک

مادامی که عوامل فرساینده خاک از قبیل رواناب و باد کنترل نشوند، انسان شاهد هدرروی عناصر غذایی از این طریق خواهد بود. از آنجا که میزان هدرروی عناصر غذایی از طریق فرسایش تحت تاثیر عواملی مانند نظام کشت، حفاظت خاک و شیب‌زمین است، لذا با اعمال مدیریت صحیح می‌توان میزان این هدرروی را تا حد زیادی کاهش داد. بدون شک میزان هدرروی عناصر غذایی از طریق فرسایش با میزان تلفات خاک ارتباط مستقیم دارد، اما حجم این هدرروی تابع مقدار عناصر غذایی خاک نیز هست.

اسلاید ۵ :

آب شویی

حجم هدرروی عناصر غذایی از طریق آب‌شویی تحت کنترل اقلیم، خصوصیات فیزیکی و شیمایی خاک، نوع محصول و نوع عنصر غذایی و غلظت آن در خاک است.

اثرات متقابل این عوامل موجب می‌شود که تلفات عناصر غذایی از راه آب‌شویی  دارای دامنه‌ای وسیع باشد. از آنجا که عناصر غذایی به وسیله آب از محدوده ریشه و نهایتاً از چرخه خارج می‌شوند، لذا نوع نزولات جوی و نحوه توزیع آنها بر میزان هدرروی عناصر غذایی از طریق آب‌شویی تاثیر می‌گذارد.

اسلاید ۶ :

عناصر غذایی باقی‌مانده از مصرف طولانی‌مدت کودهای شیمایی

مزارعی که در آنها به مدت طولانی از کودهای شیمیایی استفاده شده است، غالباً حاوی فسفر و پتاسیم قابل جذب می‌باشند، به طوری که غلظت این عناصر در خاک اغلب بیشتر از حد مورد نیاز برای دست‌یابی به  حداکثر عملکرد است. نتایح بدست آمده از پژوهش‌های مربوط به باقی‌مانده عناصر غذایی در خاک توسط محققان مختلف علوم زراعی در ایالت‌های آلاباما، آیوا، میشیگان، مینه‌سوتا، میسوری، نبراسکا و ورمونت بیانگر ین واقعیت است که در بسیاری از مزارع این ایالت‌ها غلظت پتاسیم و بویژه فسفر قابل جذب خاک بیشتر از حد موردنیاز به حداکثر عملکرد است.

اسلاید ۷ :

اکرچه ممکن است استفاده نکردن از کودهای شیمیایی یا کاهش مصرف آنها به مدت چندسال در خاک‌هایی که محتوی غلظت‌های زیادی از عناصر غذایی می‌باشند، در طولانی مدت روش پایداری نباشد، اما بدین‌وسیله می‌توان هزینه مربوط به چنین نهاده‌هایی را دست کم برای چند سال کاهش داد. علاوه بر این کاهش غلظت عناصر غذایی قابل جذب خاک که از این راه فراهم می‌شود، هدرروی این عناصر از طریق فرسایش، رواناب و آب‌شویی را نیز کاهش خواهد داد. البته هنگامی که غلظت این عناصر در خاک به حدی برسد که موجب محدودیت عملکرد اقتصادی شود، استفاده از منابع مختلف عناصر غذایی برای ایجاد توازن آنها در چرخه ضروری خواهد بود. مهمترین این منابع عبارتند از:

ازت تثبیتی از طریق بیولوژیک، کودهای شیمیایی، منابع فرآوری نشده عناصر غذایی، محصولات فرعی صنایع غذایی و مواد غذایی دامی.

اسلاید ۸ :

جمع‌بندی

از دیدگاه تغذیه، گیاهی کلید دست‌یابی به کشاورزی پایدار، ایجاد چرخه در عناصر غذایی است. در نظام‌های مختلف کشاورزی، هدرروی عناصر غذایی از چرخه بیشتر از طریق برداشت محصول تولیدی در مزرعه به مصرف تعذیه دام‌ها رسیده و تنها فرآ‌ورده‌های دامی از آن خارج شوند یا به کارگیری روش‌های صحیح مدیریتی می‌توان هدرروی عناصر غذایی از کودهای دامی و تلفات ناشی از عوامل یادشده به حداقل خود رسیده منابع عناصر غذایی را باید به قدری مورد استفاده قرار داد که مقدار هدر رفته را جبران نماید.

 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.