پاورپینت کلیـــات انـــار
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپینت کلیـــات انـــار دارای ۳۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپینت کلیـــات انـــار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپینت کلیـــات انـــار
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپینت کلیـــات انـــار
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپینت کلیـــات انـــار :
اسلاید ۱ :
تاریخچه، خاستگاه و پراکندگی باغهای انار:
- انار، درخت یا درختچهای است که در مناطق نیمه گرمسیری و مدیترانهای میروید و در اصطلاح محلی به انار، نار میگویند.
- خاستگاه انار، دامنه جنوبی البرز، بلندیهای زاگرس و نواحی شمال آفریقا و جنگلهای شمال میباشد.
اسلاید ۲ :
- در حال حاضر افزون بر ایران، عراق، یونان، ایتالیا، اسپانیا، قبرس، روسیه، پرتغال و فرانسه کشت و کار میشود.
- انواع باغی آن به بلندی ۶ متر میرسد. در مناطقی که میانگین دمای سالیانه ۱۰-۵ درجه است، به خوبی رشد میکند.
- سطح زیر کشت آن در کشور، ۵۵۹۶۰ هکتار و عملکرد آن در حدود ۱۵-۱۲ تن در هکتار است.
- انار در کلیه مناطق کشورمان کشت میشود، از جمله استان فارس، یزد، خراسان و اصفهان.
اسلاید ۳ :
اهمیت و مشخصات انار
- گونهی خوراکی انار، ۴ زیرگونه دارد که عبارتند از: اهلی، وحشی، تزیینی و مینیاتوری.
- انار به صورت درختچهای بوده که در صورت هرس مناسب تا ارتفاع ۶ متر میرسد. در نواحی معتدل و نیمه گرمسیری، خزانپذیری داشته، ولی در مناطق گرمسیری، فقط تعدادی از برگهای آن در طول زمستان ریزش خواهد نمود.
اسلاید ۴ :
- سرمای زمستان را تا ۱۵-۱۲ درجه تحمل میکند. در هنگام فعال شدن نهال و قبل از خواب زمستان، سرمای صفر درجه به نهال صدمه میزند.
- ساقههای آن خمیده، شاخههای آن نامنظم، پوست آن تقریباً خاکستری رنگ، شاخهها در انتها دارای تیغ، برگهای آن ساده، بدون کرک و براق است.
- گل منفرد و گاهی ۴-۳ گل در یک جا جمع شده و در نوک شاخه قرار میگیرد.
- رنگ گلها قرمز روشن یا نارنجی و هر گل دارای ۷-۵ کاسبرگ قرمز گوشتی ضخیم است.
- گلها در روی شاخههای رشد یافته در سال قبل به تدریج ظاهر میشوند.
- مرغوبترین میوهها مربوط به گلهایی که زودتر ظاهر شدهاند، میباشد.
- پرچمها خیلی زیاد آزاد میباشند و بساک آنها به رنگ زرد و به طرف داخل برگشته و براق است.
- بخش خارجی دانهها آبدار و بخش درونی آن سخت است.
- رنگ میوه، در ابتدا سبز و بعد کم و بیش قرمز خرمایی میشود.
اسلاید ۵ :
خواص میوه انار
- دارای ویتامینهای B1, B2, B6, C و مقادیر قابل توجهی قندهای شیرین مانند ساکاروز، فرکتوز، گلوکز و اسیدهای مالیک و اسکوربیک است.
- دارای عناصر سدیم، آهن و منگنز است.
- فعالیتهای سلول کبدی و تحریک کیسه صفرا و روده را زیاد میکند که باعث سلامتی و رفع ناراحتی کبدی و دفع اوره، کلسترول و سموم دیگر از بدن میشود. باعث نشاط تن و روان میگردد.
اسلاید ۶ :
فرآوردههای انار:
- استفاده از پوست انار در صنایع رنگرزی: از آنجا که در بعضی از کارگاهها امکان استفاده از رنگهای صنعتی وجود ندارد، از پوست انار به عنوان رنگ استفاده میشود.
- تهیه آب انار از میوه در فصولی که میوه انار فراوان است، زیرا ضایعات انار زیاد است و سردخانهها گنجایش نگهداری آن را ندارند.
- استفاده از دانههای خشک شده به عنوان چاشنی و مواد افزودنی به غذاهای محلی.
- استفاده از رب انار به عنوان چاشنی و مواد افزودنی به اغذیه.
- استفاده از چوب انار در تهیه خمیر کاغذ و سوزاندن آن به عنوان سوخت در بعضی روستاها.
اسلاید ۷ :
روشهای ازدیاد انار:
- مانند سایر درختان از دو روش جنسی و غیرجنسی تکثیر میشود.
- طریقه جنسی: در ایستگاههای تحقیقاتی و یا بطور طبیعی انجام میشود. در ایران به صورت جنسی عموماً تکثیر نمیشود و نباید از بذر استفاده کرد.
- طریقه غیرجنسی: از جمله درختانی است که قلمهاش به سادگی میگیرد و به همین دلیل بیشتر از قلمه استفاده میشود.
- روشهای دیگر تکثیر غیرجنسی، استفاده از پاجوش، پیوند، خوابانیدن در برخی مناطق است.
- آسانترین، رایجترین و سریعترین روش تکثیر انار، استفاده از قلمه است.
اسلاید ۸ :
تعداد سالهایی که طول میکشد تا یک نهال محصول بدهد، بستگی به عوامل زیر دارد:
- نوع خاک: در خاکهای رسی به علت رشد کمتر و خسارات آفات دیرتر محصول میدهد.
- درجه حرارت: در مناطق خنکتر، ریشه کمتر و سالهای بیشتری طول میکشد تا محصول بدهد.
- نوع نهال: قلمههای بدون ریشه معمولاً زودتر از نهالهای ریشهدار به محصول مینشیند.
- محل گرفتن قلمه از درخت: اگر قلمه از شاخههای بالایی گرفته شود، به خاطر اینکه بیشتر در مجاورت آفتاب هستند، قلمه زودتر میگیرد و قلمهای که از وسط گرفته شده، سریعتر ریشهدار شده و رشد خوبی میکند.
- محل کاشت: اگر وسط درختان دیگر و در سایه قرار گیرد، دیرتر محصول میدهد.
- کلاً در مناطق مختلف به طور متوسط نهال پس از ۴-۳ سال محصول میدهد که این محصول اقتصادی نیست و اصل اقتصادی میوه از سال پنجم است.
اسلاید ۹ :
- در پاییز و یا اواخر زمستان، زمین را شخمی به عمق ۵/۰ متر میزنند و در صورت اینکه زمین دارای سنگهای بزرگ باشد، آن را جمع کرده، سپس زمین را تسطیح میکنند.
- بعد از تسطیح، زمین را قطعهبندی میکنند که در کاشت اصولی تهیه نقشه و تعیین خیابانهای باغ برای نقل و انتقال ادوات باغی و جهت جوی آبیاری باید مشخص شود.
- در محلهایی که زمین شیب زیادی دارند، طول کرتها را کم و عموماً جهت نهر را عمود بر جهت شیب میگیرند.
اسلاید ۱۰ :
پس از مراحل تهیه زمین باید موارد زیر را رعایت نمود:
فاصله کاشت:
به طور کلی فاصله کاشت درختان انار به عوامل زیر بستگی دارد:
الف) هدف از کاشت:
اگر بهرهبرداری باشد، فاصله کاشت بیشتر از ۴ متر است.
اگر تزیینی و حصاره پرچین باشد، فاصله کاشت کمتر از ۸/۱ متر است.
ب) نوع خاک:
خاک مناسب شنی رسی باشد، فاصله کاشت کمتر از ۳×۲ متر؛
خاک فقیر و بافت شنی باشد، فاصله کاشت ۶-۵ متر؛
اگر از تراکتور باغی استفاده شود، فاصله کاشت ۵×۳ متر؛
ج) روش کاشت:
از اصول نوین توسعه باغات انار این است که به صورت تک شاخه و فاصله کاشت کوتاهتر باشد.
اگر بیش از ۵ قلمه در یک گودال باشد، فاصله کاشت را بیشتر میگیرند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.