مقاله بررسی اثرقارچ کشی عصاره گیاه دارویی نعنا درافزایش عمرپس ازبرداشت پرتقال نافی و مقایسه تاثیر آن با قارچ کش شیمیایی تیابندازول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرقارچ کشی عصاره گیاه دارویی نعنا درافزایش عمرپس ازبرداشت پرتقال نافی و مقایسه تاثیر آن با قارچ کش شیمیایی تیابندازول دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرقارچ کشی عصاره گیاه دارویی نعنا درافزایش عمرپس ازبرداشت پرتقال نافی و مقایسه تاثیر آن با قارچ کش شیمیایی تیابندازول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرقارچ کشی عصاره گیاه دارویی نعنا درافزایش عمرپس ازبرداشت پرتقال نافی و مقایسه تاثیر آن با قارچ کش شیمیایی تیابندازول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرقارچ کشی عصاره گیاه دارویی نعنا درافزایش عمرپس ازبرداشت پرتقال نافی و مقایسه تاثیر آن با قارچ کش شیمیایی تیابندازول :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
به منظور مقایسه خاصیت قارچ کشی عصاره گیاه دارویی نعنا با قارچ کش شیمیایی تیابندازول درافزایش عمر پس ازبرداشت پرتقال نافی ازمایشی درقالب طرح کاملا تصادفی با ۷ تیمار و ۴ تکرار درمنطقه داراب به اجرا درآمد تیمارها شامل شاهد میوه آلوده به قارچ پنسیلیوم بدون تیمار غوطه وری درمحلول قارچ کش تیابندازول درغلظت های یک ۱/۵و۲ درهزار به مدت ۵ دقیقه و عصاره گیاه دارویی نعنا با غلظت های ۱۵۰و۳۰۰و۴۵۰ میلی گرم درلیتر بودند میوه های تیمار شده درانبار معمولی به مدت ۳ ماه نگهداری شدند فاکتورهای مورد بررسی شامل درصد پوسیدگی درصد کل مواد جامد محلول ph اسید کل ویتامین ث اسید اسکوربیک نسبت قند به اسید درصد کاهش وزن براساس نتایج تیمار نعنا ۴۵۰ میلی گرم بره عنوان بهترین تیمار معرفی می شود زیرا کمترین درصد کاهش وزن و پوسیدگی بیشترین میزان ویتامین ث و نسبت قند به اسید دراین تیمار مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.