مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهی درفراورده های لبنی پرچرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهی درفراورده های لبنی پرچرب دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهی درفراورده های لبنی پرچرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهی درفراورده های لبنی پرچرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهی درفراورده های لبنی پرچرب :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

باتوجهبه اهمیت و نقش چربیهای خوراکی انسان اسیب پذیربودن این گروه ازموادغذایی دربرابر فساد اکسیداتیو و همچنین آگاهی از اثرات سوء مصرف آنتی اکسیدانهای سنتزی و خطرات آن متخصصان از علوم صنایع غذایی را درجهت توسعه مصرف محصولات گیاهی سوق داده است که دراین میان میتوانبه اثرات مفیدعصاره های گیاهی اشاره نمود که با نقشهای متعدد درصنعت غذا به کارگرفته میشود که دراینجا هدف توسعه استفاده ازعصاره های گیاهی درمحصولات لبنی پرچرب چون کره جهت جلوگیری از اکسیداسیون است که تحقیقات حاکی از پیشرفت های زیادی دراین زمینه می باشد که امیدواریم درآینده شاهد جایگزینی کامل محصولات طبیعی با انواع سنتزی آنها باشیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.