مقاله بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

پنیرفراوری شده محصولی است که ازم خلوط کردن انواع متفاوت پنیرهای طبیعی خرد شده با درجات رسیدگی مختلف به کمک عوامل امولسیون کننده مناسب بدست می آید همانگونه که بررسی نتایج حاصل ازمنابع علمی نشان میدهد نمکهای امولسیون کننده تاثیر به سزایی روی خواص مهندسی و رئولوژیکی پنیر فراوری شده دارند دراین طرح تحقیقاتی اثرسه نوع نمک امولسیون کننده C1 منووفسفات سدیم منوسیترات سدیم وهگزامتافسفات سدیم وC3 منوفسفات سدیم ومنوسیترات سدیم و C7 منوسیترات سدیم وهگزامتافسفات سدیم و سه غلظت مختلف ۲و۰/۵و۳ درصد روی خواص رئولوژیکی نظیر سختی چسبندگی بهم پیوستگی قابلیت جویدن صمغی بودن و فنریت اندازه گیری شد همچنین با افزودن نمکهای امولکسیون کننده تغییرات PH نیز مورد بررسی قرارگرفت پنیرفراوری شده دراین طرح با مخلوط کردن سه نوع پنیرفتای رسیده لیقوان و پنیرفتار تازه با نسبت ۲۰:۳۰:۵۰ تولید شد داده های بدست آمده با ازمایش فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت یافته ها نشان دادند که نمکهای امولسیون کننده تاثیر معنی داری روی خواص رئولوژیکی پنیرهای فراوری شده دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.