مقاله بررسی اثر تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم فازئولی (Rhizobium Legominosarum bv. phaseoli) بر عملکرد و قابلیت جذب عناصر غذایی دو رقم لوبیا چیتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم فازئولی (Rhizobium Legominosarum bv. phaseoli) بر عملکرد و قابلیت جذب عناصر غذایی دو رقم لوبیا چیتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم فازئولی (Rhizobium Legominosarum bv. phaseoli) بر عملکرد و قابلیت جذب عناصر غذایی دو رقم لوبیا چیتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم فازئولی (Rhizobium Legominosarum bv. phaseoli) بر عملکرد و قابلیت جذب عناصر غذایی دو رقم لوبیا چیتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم فازئولی (Rhizobium Legominosarum bv. phaseoli) بر عملکرد و قابلیت جذب عناصر غذایی دو رقم لوبیا چیتی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

لوبیا جزء گیاهان خانواده لگومینوز می باشد ارزش غذایی این محصول به علت دارا بودن پروتیین بالا است این گیاه قادر است قسمت عمده ای از نیتروژن مورد نیاز خود را از طریق هم زیستی با ریزوبیوم بدست آورد و جایگزین کودهای شیمیایی نیتروژنه شود چنین جایگزینی هم از لحاظ اقتصادی و هم از نظر زیست محیطی در برنامه های کشاورزی پایدار مورد توجه می باشد. در این آزمایش وضعیت جذب نیتروژن، سایر عناصر غذایی و عملکرد در شرایط استفاده از مایه تلقیح ریزوبیوم بر دو رقم گیاه لوبیا چیتی بررسی گردید. این طرح مزرعه ای بصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی شامل تیمارهای ۱- شاهد(T0) دوم- تلقیح بذر با باکتری ریزوبیوم فازئولی (T1) که بر روی ارقام V1 وV2 به ترتیب خمین ۵ و COS16 با سه تکرار در نظر گرفته شدند. برخی از بررسی ها در طی مرحله برداشت زمانیکه بوته ها ۵ تا ۶ برگی بودند و همچنین در مرحله ۵۰ درصد گلدهی بوته ها و برخی دیگر در مرحله نهایی رشد گیاه به منظور مقایسه عملکرد، اجزای عملکرد و مقایسه کمی دو رقم انجام گرفت. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که بین دو رقم از نظر صفات اندازه گیری شده اختلاف معنی دار وجود داشت. رقم COS16 در تمام صفات مورد بررسی به جزء وزن صد دانه نسبت به رقم خمین ۵ برتری داشت، همچنین از نظر جذب عناصر غذایی رقم COS16 نسبت به رقم خمین ۵ برتری داشت. رقم COS16 با متوسط عملکرد ۱۴۴۲ کیلوگرم بر هکتار از نظر عملکرد مناسبتر از رقم خمی ن ۵ بود. اثرات متقابل تیمار تلقیح و رقم بر عملکرد دانه معنی دار گردید و بیشترین مقدار عملکرد دانه به مقدار ۹۸۹/۵ کیلو گرم بر هکتار مربوط به تیمار تلقیح و رقم COS16 بود که با تیمار شا هد و رقم خمین ۵ به مقدار ۵۹۵/۸ کیلو گرم بر هکتار اختلاف معنی دار داشت. از نظر وضعیت درصد نیتروژن در گره های ریشه لوبیا تیمار T1 با حدود ۴ درصد ازت، نسبت به تیمار شاهد برتری داشت. استفاده از مایه تلقیح لوبیا سبب افزایش وزن خشک، درصد ازت و عملکرد محصول گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.