مقاله بررسی اثرات غلظت های مختلف نمک، سالیسیلیک اسید و جیبرلیک اسید بر محتوی پرولین و کلروفیل های b a در دو رقم کلزا (هایولا ۴۰۱ و RGS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات غلظت های مختلف نمک، سالیسیلیک اسید و جیبرلیک اسید بر محتوی پرولین و کلروفیل های b a در دو رقم کلزا (هایولا ۴۰۱ و RGS) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات غلظت های مختلف نمک، سالیسیلیک اسید و جیبرلیک اسید بر محتوی پرولین و کلروفیل های b a در دو رقم کلزا (هایولا ۴۰۱ و RGS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات غلظت های مختلف نمک، سالیسیلیک اسید و جیبرلیک اسید بر محتوی پرولین و کلروفیل های b a در دو رقم کلزا (هایولا ۴۰۱ و RGS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات غلظت های مختلف نمک، سالیسیلیک اسید و جیبرلیک اسید بر محتوی پرولین و کلروفیل های b a در دو رقم کلزا (هایولا ۴۰۱ و RGS) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

پژوهش حاضر با استفاده از گیاه کلزا (واریته های هایولاRGS، ۴۰۱) صورت پذیرفت. تیمارهای اعمال شده شامل غلظت های مختلف شوری، جیبرلیک اسید(GA3) و سالیسیلیک اسید(SA) بود، که اثرات آن ها بر مقادیر کلروفیل a,b و محتوی پرولین مورد برسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که با افزایش میزان شوری، در مقادیر کلروفیل های a,b کاهش صورت می گیرد، که میزان کاهش کلروفیل b در تمامی تیمارها بیشتر از کلروفیل a می باشد. این کاهش مقدار کلروفیل در سطح (p>0/01) معنی دار بوده و با مقایسه دو رقم، کاهش شدیدتر در رقم RGS مشاهده گردید. کاربرد SA بر روی تیمارهای مختلف شوری باعث افزایش کلروفیل های a,b گردید. کاربرد GA3 نیز در تیمارهای ۷۵mM و ۱۰۰ باعث افزایش معنی دار میزان کلروفیل های a,b گردید در صورتی که در تیمار ۱۵۰mM این افزایش مشاهده نگردید و فاقد اثر بود. کاربرد همزمان SA,GA3 نیز در دو غلظت اول(۷۵mM و ۱۰۰ ) اثر افزایشی اعمال کرد و در غلظت بالا به دلیل عدم عملکرد GA3 تأثیر زیادی اعمال ننمود. با اندازه گیری محتوی پرولین مشاهده گردید که شوری سبب افزایش معنی دار در میزان پرولین در ریشه و برگ می گردد. کاربرد SA نیز باعث افزایش محتوی پرولین تحت سه غلظت NaCl گردید. کاربرد GA3 نیز اثر افزایشی اعمال نمود اما در غلظت بالای شوری تأثیر چندانی نداشت. اثر افزایشی اعمال شده در محتوی پرولین توسط SA بیشتر از GA3 مشاهده شد. کاربرد همزمان هر دو نیز باعث افزایش بیش از پیش محتوی پرولین در دو غلظت ۷۵ و ۱۰۰ میلی مولار گردید. بدین ترتیب به نظر می رسد که رقم هایولا ۴۰۱ در مقایسه با رقم RGS توانایی بیشتری در مقابل استرس شوری از خود نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.