مقاله بررسی تغییرات درصد و مواد مؤثره تشکیل دهنده اسانس گیاه کاکوتی تحت تاثیر ارتفاع در رویشگاه دره شهداء ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات درصد و مواد مؤثره تشکیل دهنده اسانس گیاه کاکوتی تحت تاثیر ارتفاع در رویشگاه دره شهداء ارومیه دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات درصد و مواد مؤثره تشکیل دهنده اسانس گیاه کاکوتی تحت تاثیر ارتفاع در رویشگاه دره شهداء ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات درصد و مواد مؤثره تشکیل دهنده اسانس گیاه کاکوتی تحت تاثیر ارتفاع در رویشگاه دره شهداء ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات درصد و مواد مؤثره تشکیل دهنده اسانس گیاه کاکوتی تحت تاثیر ارتفاع در رویشگاه دره شهداء ارومیه :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

یکی از گونه های گیاهی ارزشمند که در ارتفاعات کوهستانی رویش دارد گونه ziziphora متعلق به خانواده نعناعیان می باشد و گونه های این تیره در بیشتر مناطق کوهستانی کشور یافت می شود در استان آ-غ این گیاه دارای دو زیر گونه چند ساله و یک ساله می باشد. که دو زیر گونه چند ساله و یکساله در مناطق مختلف استان در ۱۴۵۰ تا ۲۲۰۰ متر ارتفاع از سطح دریا و به نحو عمده در شیب های شمال و شمال غربی رویش دارند و اغلب همراه گونه های تیموس دیده می شوند. کاکوتی کوهی یکی از گیاهان متعلق به خانواده نعناعیان است که در بسیاری از نواحی ایران یافت می شود. برای این گیاه خواص درمانی متعددی از جمله تقویت و رفع دردهای معده، ضد تب، ضد التهاب و آرامبخش گزارش شده است. همچنین در مناطق مختلف از پودر خشک شده این گیاه به عنوان چاشنی بر روی ماست و لبنیات استفاده می شو د. روش بررسی به منظور بررسی کمی و کیفی اسانس این گیاه در ارتفاع ۱۴۵۰ و ۱۸۰۰ و ۲۰۰۰ و ۲۲۰۰ متری نمونه های مناسب از گیاه مذکور انتخاب و سپس ترکیبات اسانس توسط دستگاه. GC/MS مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نتایج حاصله مشخص شد که میزان درصد اسانس بین ۳۱، ۱-۳۹، ۱-۹۲، ۱-۰۵ ، ۲ درصد می باشد که بیشترین درصد اسانس مربوط به ارتفاع ۲۲۰۰ و کمترین مقدار آن مربوط به ۱۴۵۰ متری می باشد. مواد تشکیل دهنده اسانس در ارتفاع ۲۲۰۰ متری شامل ۹۸،۵ درصد ترکیبات مونوترپنی و ۵۳،۲ درصد اسانس مونوترپن پولیگون وسینئول، بتا پنتین، پارمانتا را شامل می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.