مقاله نان ارگانیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نان ارگانیک دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نان ارگانیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نان ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نان ارگانیک :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
برای یک زندگی سالم و مطمئن هرروز علاقه مردم به مصرف موادغذایی طبیعی ارگانیک افزایش می یابد نان ارگانیک به نانی گفته می شودکه ازغلاتی که با روشهای ارگانیک کشت و برداشت شده ودرآسیاب سنگی با راندمان ۱۰۰ درصد به آرد تبدیل گردیده و با اضافه کردن خمیرمایه نمک و آب بدون اضافه شدن مواد افزودنی با پخت مناسب تولید میگردد اولین مورد مهم دراین محصول کشت ارگانیک غلات و ارد بدست آمده از آن می باشد نان ارگانیک علیرغم اینکه حجیم نبوده و زودبیات می گردد ازتغییرات ژنتیکی و موادشیمیایی بهدور بوده و ازنظر کیفیت تغذیه ای دارای ارزش بالایی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.