مقاله نان ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نان ارگانیک دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نان ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نان ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نان ارگانیک :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

برای یک زندگی سالم و مطمئن هرروز علاقه مردم به مصرف موادغذایی طبیعی ارگانیک افزایش می یابد نان ارگانیک به نانی گفته می شودکه ازغلاتی که با روشهای ارگانیک کشت و برداشت شده ودرآسیاب سنگی با راندمان ۱۰۰ درصد به آرد تبدیل گردیده و با اضافه کردن خمیرمایه نمک و آب بدون اضافه شدن مواد افزودنی با پخت مناسب تولید میگردد اولین مورد مهم دراین محصول کشت ارگانیک غلات و ارد بدست آمده از آن می باشد نان ارگانیک علیرغم اینکه حجیم نبوده و زودبیات می گردد ازتغییرات ژنتیکی و موادشیمیایی بهدور بوده و ازنظر کیفیت تغذیه ای دارای ارزش بالایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.