مقاله آلودگی کادمیوم در شالیزارها و محصول برنج سه استان اصفهان، فارس و خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آلودگی کادمیوم در شالیزارها و محصول برنج سه استان اصفهان، فارس و خوزستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آلودگی کادمیوم در شالیزارها و محصول برنج سه استان اصفهان، فارس و خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آلودگی کادمیوم در شالیزارها و محصول برنج سه استان اصفهان، فارس و خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آلودگی کادمیوم در شالیزارها و محصول برنج سه استان اصفهان، فارس و خوزستان :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

تجمع عناصر سنگین بخصوص کادمیوم در خاک و گیا ه از لحاظ زیست محیطی مورد توجه بوده، به ویژه این که خطرات زیادی را برای سلامت انسان بدنبال دارد . در ایران نیز تحقیقات وسیعی در مورد آلودگی کادمیوم در شالیزارهای شمال کشور انجام شده اما در سایر استان های تولید کننده برنج به این مسأله توجه کافی نشده است . لذا این پژوهش با هدف تعیین غلظت کادمیوم در خاک و محصول برنج استان های اصفهان ، فارس و خوزستان ، ارتباط آن با ویژیگی های خاک و انتقال از خاک به دانه برنج ( زنجیره غذایی ) صورت گرفت . به همین منظور از ۵۰ شالیزار برنج در مناطق مختلف استان های مذکور، نمونه خاک و دانه برنج تهیه شد . غلظت کادمیوم کل و قابل جذب و برخی ویژگی های خاک EC،pH درصد آهک، ماده آلی و فسفر کل ) و نیز غلظت کادمیوم در دانه برنج تعیین شد . میانگینغلظت کادمیوم کل و قابل جذب خاک به ترتیب ۰/۴۵ و ۰/۰۴ میلی گرم بر کیلو گرم بود . بین کادمیوم قابل جذب در این سه استان با pH ، شوری خاک و ماده آلی همبستگی مشاهده نشد اما با فسفر کل همبستگی مثبت و با آهک همبستگی منفی نشان داد . میانگین غلظت کادمیوم دانه برنج در استان های اصفهان، فارس و خوزستان به ترتیب برابر با ۰/۰۷ ، ۰/۰۳ و ۰/۰۲ میلی گرم بر کیلو گرم بود که کمتر از حد مجاز آن ۰/۱) میلی گرم بر کیلو گرم ) می باشد . با این وجود در حدود ۶ درصد نمونه های دانه برنج برداشت شده از استان های مورد مطالعه، دارای غلظت کادمیوم بیشتر از ۰/۱
میلی گرم بر کیلوگرم بودند که با مصرف آنها، به طور میانگین حدود ۴۲۴میکروگرم کادمیوم در هفته وارد بدن افراد میشود که این میزان بیشتر از حد مجاز ورود کادمیوم به بدن انسان است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.