مقاله مطالعه تاثیر استفاده از سویه های ریزوبیوم بر قابلیت جذب نیتروژن در سه رقم لوبیا قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تاثیر استفاده از سویه های ریزوبیوم بر قابلیت جذب نیتروژن در سه رقم لوبیا قرمز دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر استفاده از سویه های ریزوبیوم بر قابلیت جذب نیتروژن در سه رقم لوبیا قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر استفاده از سویه های ریزوبیوم بر قابلیت جذب نیتروژن در سه رقم لوبیا قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر استفاده از سویه های ریزوبیوم بر قابلیت جذب نیتروژن در سه رقم لوبیا قرمز :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

لوبیا جز گیاهان خانواده لگومینوز می باشد ارزش غذایی این محصول بعلت دارا بودن پروتئین بالاست. این گیاه قادر است قسمت عمده ای از نیتروژ« مورد نیاز خود را ازطریق رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم بدست آورد. لوبیا قرمز بعد از چیتی بیشترین سطح زیر کشت را در استان مرکزی بخود اختصاص داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.