مقاله مقایسه اثرات مصرف آبلیمو ضایعاتی و کلات آهن در تولید نشا خیار گلخانه ای در شرایط خاک آهکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه اثرات مصرف آبلیمو ضایعاتی و کلات آهن در تولید نشا خیار گلخانه ای در شرایط خاک آهکی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه اثرات مصرف آبلیمو ضایعاتی و کلات آهن در تولید نشا خیار گلخانه ای در شرایط خاک آهکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثرات مصرف آبلیمو ضایعاتی و کلات آهن در تولید نشا خیار گلخانه ای در شرایط خاک آهکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه اثرات مصرف آبلیمو ضایعاتی و کلات آهن در تولید نشا خیار گلخانه ای در شرایط خاک آهکی :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
بیش از ۲۵ درصد اراضی زراعی کره زمین آهکی بوده و کمبود عناصری نظیر آهن، روی، مس و منگنز در آنها مشاهده می شود. کلروز آ]ن یکی از عوامل محدود کننده رشد گیاه در خاک های آ]کی است که این خاک ها نه تنها از جذب آهن توسط گیاه جلوگیری می کند بلکه از طریف افزایش PH سلول گیاهی و جذب زیاد یون های بی کربنات آهن موجود در برگ را غیر فعال کرده و محیط را برای واکنش های شیمیایی نامساعد می سازد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.