مقاله مقایسه اثرات مصرف آبلیمو ضایعاتی و کلات آهن در تولید نشا خیار گلخانه ای در شرایط خاک آهکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثرات مصرف آبلیمو ضایعاتی و کلات آهن در تولید نشا خیار گلخانه ای در شرایط خاک آهکی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثرات مصرف آبلیمو ضایعاتی و کلات آهن در تولید نشا خیار گلخانه ای در شرایط خاک آهکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثرات مصرف آبلیمو ضایعاتی و کلات آهن در تولید نشا خیار گلخانه ای در شرایط خاک آهکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثرات مصرف آبلیمو ضایعاتی و کلات آهن در تولید نشا خیار گلخانه ای در شرایط خاک آهکی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

بیش از ۲۵ درصد اراضی زراعی کره زمین آهکی بوده و کمبود عناصری نظیر آهن، روی، مس و منگنز در آنها مشاهده می شود. کلروز آ]ن یکی از عوامل محدود کننده رشد گیاه در خاک های آ]کی است که این خاک ها نه تنها از جذب آهن توسط گیاه جلوگیری می کند بلکه از طریف افزایش PH سلول گیاهی و جذب زیاد یون های بی کربنات آهن موجود در برگ را غیر فعال کرده و محیط را برای واکنش های شیمیایی نامساعد می سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.