مقاله ارزیابی منابع آلاینده زیست‌محیطی دریای خزر در استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی منابع آلاینده زیست‌محیطی دریای خزر در استان مازندران دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی منابع آلاینده زیست‌محیطی دریای خزر در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی منابع آلاینده زیست‌محیطی دریای خزر در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی منابع آلاینده زیست‌محیطی دریای خزر در استان مازندران :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

استان مازندران به عنوان یک استان ساحلیدر شمال ایران که بین دریای خزر و رشته کوه البرز محدود شده است با آب و هوایی مدیترانه‌ای خزری بخشی از حوضه آبریز دریای خزر را تشکیل می‌دهد.
به واسطه رشد جمعیت و جوامع شهری، گسترش کشاورزی و صنعت، در کنار استحصال بی‌رویه از منابع طبیعی (معدن، جنگل و…)، محیط‌زیست طبیعی و انسانی این استان مورد تهدید آلودگی قرارگرفته‌است.
این پژوهش منابع آلاینده زیست‌محیطی استان ساحلی مازندران را به عنوان منابع بالقوه آلاینده دریای خزر، مورد ارزیابی قرار می‌دهد. پس ازجمع‌آوری داده‌های مورد نیاز درباره منابع آلاینده‌ای مانند صنایع، معادن، کشاورزی و فعالیت‌های وابسته، جوامع و تأسیسات شهری و روستایی، چشمه‌های معدنی، منابع هیدروکربوره و غیره در استان و وارد کردن آن به یک سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) ، بانک اطلاعات این منابع ایجاد گردید.
با تعریف شاخص‌‌هایی که بازگوکننده خصوصیات هر نوع منبع آلاینده به عنوان یک منبع ایجاد خطر آلودگی زیست‌محیطی و تخصیص یک عدد اهمیت به هر شاخص و استفاده از نظریه مجموعه‌های فازی جهت ترجمه عبارات محاوره‌ای به زبان ریاضی یک ”سامانه جامع درجه‌بندی منابع آلاینده“ (URSM) ایجاد گردید.
آنگاه بااستفاده از ایجاد ارتباط و تبادل داده‌ای بین محیط GISو محیط محاسباتی نرم‌افزار MS Excelمدل URSMروی داده‌ها پیاده گردید وبه شناسایی و درجه‌بندی منابع آلودگی از نظر خطرآفرینی زیست‌محیطی پرداخته شد و خطر نسبی ناشی از آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. آنگاه با تقسیم استان به ۱۰۴ منطقه، شدت نسبی بار وجود منابع آلاینده در مناطق مختلف و خطرنسبی این مناطق در مقایسه با یکدیگر مشخص شده و مورد ارزیابی قرار گرفت و زمینه مناسب برای تعییناولویت‌های برنامه‌ریزی برای کنترل آلاینده‌ها، فراهم گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.