پاورپوینت بررسی شیوه‌های مختلف مقاوم‌سازی سازه‌های با مصالح بنایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت بررسی شیوه‌های مختلف مقاوم‌سازی سازه‌های با مصالح بنایی دارای ۳۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی شیوه‌های مختلف مقاوم‌سازی سازه‌های با مصالح بنایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت بررسی شیوه‌های مختلف مقاوم‌سازی سازه‌های با مصالح بنایی

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت بررسی شیوه‌های مختلف مقاوم‌سازی سازه‌های با مصالح بنایی

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت بررسی شیوه‌های مختلف مقاوم‌سازی سازه‌های با مصالح بنایی :

اسلاید ۱ :

چکیده:

  • بدلیل آنکه بسیاری از ساختمانهای متداول در اکثر نقاط ایران، ساختمانهای مصالح بنایی و مختلط می‌باشند و اکثر این سازه‌ها طوری ساخته می‌شوند که در برابر بارهای زلزله مقاومت بسیار کمی دارند لذا در این سمینار انواع روشهای مقاوم‌سازی ساختمانهای با مصالح بنایی و مختلط مورد بررسی قرار گرفته است. در انتخاب روشهای مقاوم‌سازی سعی بر آن بوده است که آسانترین روشها که در ایران نیز قابل اجرا باشند استفاده گردد.
  • مقاوم‌سازی به انواع حالات تقویت دیوارها سقفها، پی‌ها و ستونها، تیرها، شناژها و یکپارچه‌سازی اجزاء مختلف ساختمان تقسیم می‌گردد. تعمیر و مرمت سازه‌های آسیب دیده نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

اسلاید ۲ :

مقدمه

از آنجا که کشور ایران به عنوان یکی از منطقه‌های زلزله‌خیز جهان در مسیر کمربند زلزله آلپ هیمالیا قرار دارد و وجود گسل‌های فراوان و رخداد زلزله‌های شدید گذشته‌های دور و دهه‌های اخیر در راستای گسل‌های شناخته شده و همچنین نقشه پهنه‌بندی موجود خطر زلزله نشانگر این واقعیت است که اکثر مناطق کشور در معرض وقوع زلزله‌های شدید یا نسبتا شدید قرار دارند، از طرفی با توجه به وضعیت آسیب‌پذیری بسیار نگران‌کننده شهرها و روستاهای کشور که حاصل قرن‌ها غفلت در تاریخ ایران بوده است، تا قبل از زلزله منجیل- رودبار (در سال ۱۳۶۹) اقدامات و فعالیت‌های مؤثر علمی – فنی در زمینه کاهش خطرات ناشی از زلزله بسیار اندک بوده و آن هم به صورت پراکنده انجام پذیرفته است. پس از این زلزله و بدنبال انجام کارهای گوناگون در زمینه مهندسی زلزله موقعیت کشور از این نظر بهبود یافت به طوری که تهیه و تدوین مقررات، بازبینی آئین‌نامه‌های زلزله، تهیه و تدوین دستورالعمل‌های ایمن‌سازی و بهسازی لرزه‌ای ساختمان‌ها بخشی ازدست‌آوردهای حاصل از خود آگاهی جامعه فنی و مدیران کشور پس از زلزله مهم سال ۱۳۶۹ در رودبار و منجیل می‌باشد.

اسلاید ۳ :

در کنار این پیشرفت‌ها، کمبودهای شدید و نگران‌کننده‌ای وجود دارد که حاصل ساختار سازهای غیرفنی و ناامن بوده، به طوری که شهرها و روستاهای کشور با ساختمان‌های نامقاوم در برابر زلزله، پرهزینه، کم دوام، پرهزینه از نظر انرژی و گران قیمت از نظر نگهداری شکل گرفته است.

در حال حاضر ساختمان‌های ساخته شده با مصالح بنایی ]بخصوص ساختمان‌های آجری[، درصد بالایی از ساختمان‌های موجود یا در حال احداث در کشور ما را تشکیل می‌دهند مهمترین عامل مقبولیت ساختمان‌های بنایی در ایران، بویژه در شهرستان‌ها در دسترس بودن مصالح، ساده بودن تکنولوژی تولید آجر و بلوک‌های بنایی، آشنایی سازندگان با نحوه ساخت و ساز با مصالح بنایی و سرانجام ارزان‌تر بودن قیمت تمام شده این قبیل ساختمان‌ها نسبت به ساختمان‌ها با اسکلت فولادی و بتن مسلح می‌باشد.

اسلاید ۴ :

گزارش برخی از زلزله‌های چند دهه اخیر
زلزله ۳۱ خرداد ماه ۱۳۶۹ رودبار و منجیل

در حدود ۳۰ دقیقه صبح روز پنجشنبه ۳۱ خردادماه ۱۳۶۹ زلزله شدیدی در استان گیلان و زنجان به وقوع پیوست که در آن شهرهای منجیل و رودبار و صدها پارچه از دهات و آبادی‌های پرجمعیت منطقه به کلی ویران شد. بزرگی این زلزله بین ۳/۷ و ۷/۷ ریشتر می‌باشد و طبق آماری که از طرف مراجع رسمی اعلام شد، روی هم بیش از ۳۵۰۰۰ نفر از مردم کشورمان جان خود را در این حادثه از دست دادند و قریب یک صد هزار ساختمان و خانه مسکونی خراب و یا بلااستفاده گردید، به باغات و اراضی کشاورزی و کانال‌های آبیاری صدمات فراوان وارد شد

اسلاید ۵ :

از ویژگی های زلزله اخیر گیلان و زنجان آن است که برخلاف زلزله‌های گذشته ایران که اغلب در مناطق کم جمعیت و یا در مناطق روستایی و فاقد ساختمان و تاسیسات مهم اتفاق می‌افتاد، این زلزله در منطقه‌ای روی داده است که علاوه بر آنکه از مناطق پرجمعیت محسوب می‌شود، چند شهر را نیز فراگرفته است که دارای ساختمان‌های مهم و تاسیسات زیربنایی شامل سد سفیدرود، نیروگاه برق و کارخانجات سیمان لوشان، و پل‌های بزرگ و سیلوی یک صد و بیست هزار تنی سراوان رشت قرار داشتند و همه این مسائل دلایلی برای توجه بیشتر جامعه مهندسی به امر ساخت و ساز بعد از این زلزله می‌باشد. در شکل‌های زیر تصاویری از خسارات این زلزله مشاهده می‌شود:

اسلاید ۶ :

اثرات زلزله اول تیرماه ۱۳۸۱ چنگوره – آوج بر ساختمان‌های بنایی و مختلط

در روز اول تیرماه ۱۳۸۱ زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳/۶ در مقیاس ریشتر منطقه از استان قزوین، همدان و زنجان را به لرزه درآورد. بر اثر این زلزله بیش از ۲۳۰ نفر کشته و بیش از ۱۴۶۶ نفر مجروح شدند. بررسی‌های به عمل آمده نشان می‌دهد که ساختمان‌های سنتی در روستاها و شهرهای منطقه دارای سیستم سازه‌ای منسجم و یکپارچه نبوده و از مصالح بسیار ضعیف و توسط افراد غیرفنی و ناآشنا به اصول ساخت و ساز ساخته شده‌اند و از کیفیت بسیار نامطلوبی برخوردارند. به همین دلیل است که با وجود زلزله نه چندان شدید، آسیب‌های نسبتا زیادی به منطقه وارد شده است

اسلاید ۷ :

خسارات وارده به ساختمان‌ها در اثر زلزله چنگوره – آوج

بر اثر این زلزله به ساختمان‌های مسکونی و عمومی در شهر آوج و بیش از ۸۰ روستا در استان‌های قزوین، همدان و زنجان خسارات فراوانی وارد شده است. جدول ۱-۱ میزان خسارات وارده به روستاهای منطقه آسیب دیده را بنا به گزارش سازمان هلال احمر نشان می‌دهد

اسلاید ۸ :

گونه‌های ساختمانی منطقه آوج

ساختمان‌های منطقه آسیب دیده اعم از ساختمان‌های شهری و روستایی را می‌توان به گروه‌های زیر تقسیم کرد.

۱) ساختمان‌های بنایی که شامل بنایی کامل و مختلط بنایی و فلزی می‌باشند.

۲) ساختمان‌هایی با سازه‌های فولادی

۳) ساختمان‌های خشتی و گلی

۴) ساختمان‌هایی باشناژ افقی و عمودی.

اسلاید ۹ :

بررسی آسیب‌های وارده به ساختمان‌های منطقه آوج

در این زمین لرزه به ساختمان‌های خشتی و گلی آسیب‌های شدیدی وارد شد و بسیاری از آنها به کلی فرو ریخت. در شهر آوج ساختمان‌های بنایی و نیمه اسکلت نیز دچار خسارت‌های شدیدی شدند به طوری که دیوارهای جداکننده داخلی اغلب دچار واژگونی شده و در بسیاری از ساختمان‌ها سقف‌های ضربی در بخش‌های انتهایی به علت عدم اتصال تیرها با یکدیگر و نیز عدم اتصال با دیوارها فرو ریخته‌اند. در محل تقاطع دیوارها ترک‌های عمیقی مشاهده می‌شود. در برخی ساختمان‌ها دیوارهای متقاطع به کلی از هم جدا شده‌اند و بخشی از آنها فرو ریخته است. در روستاهای چنگوره و بسیاری از روستاهای منطقه با ساختمان‌های خشتی و گلی به کلی ویران شد و ساختمان‌های بنایی نیز دچار تخریب شده‌اند و بسیاری از دیوارها و سقف‌های آنها فرو ریخته است. در روستاها ساختمان تمام اسکلت نیز به چشم می‌خورد که به دلیل عدم وجود مهاربندی و استفاده از پروفیل‌های بسیار ضعیف در سازه اغلب فرو ریخته و یا دچار تغییر شکل‌های زیادی شده‌اند و لازم است تخریب یا بازسازی شوند در شکل تصاویری از ساختمان منطقه و آسیب‌های وارده نشان داده شده است.

اسلاید ۱۰ :

بررسی علل خرابی ساختمان‌های مختلط و بنایی منطقه آوج

در این ساختمان‌ها که سازه آنها توسط افراد غیرمتخصص ساخته شده است و فاقد هر گونه طراحی و محاسبه رعایت ضوابط آئین‌نامه‌ای می‌باشند، مهمترین علل خرابی آنها به قرار زیر می‌باشند:

۱) عدم استفاده از سیستم سازه‌ای مقاوم در برابر بارهای ثقلی و جانبی

۲) عدم طراحی و محاسبه سازه در برابر بارهای وارده

۳) استفاده از پروفیل‌های بسیار ضعیف برای تیرها و ستون‌ها

۴) عدم انسجام بخش‌های مختلف از قبیل سقف‌ها با دیوارها و دیوارها فونداسیون

۵) عدم اتصال تیر طاق ضربی با یکدیگر

۶) عدم اتصال دیوارهای متقاطع با یکدیگر

۷) عدم اتصال تیغه‌های داخلی به سقف و کف و دیوارهای جانبی آنها

۸) اجرای ناصحیح دیوار چینی

۹) استفاده از مصالح بسیار ضعیف

۱۰) استفاده از افراد غیرفنی در اجرای ساختمان

۱۱) عدم رعایت ضوابط آئین‌نامه طرح ساختمان‌ها در برابر زلزله در مورد ساختمان‌های بنایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.