مقاله باز یافت پس ماند های نیشکر و اهمیت آن در توسعه دامپروری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله باز یافت پس ماند های نیشکر و اهمیت آن در توسعه دامپروری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باز یافت پس ماند های نیشکر و اهمیت آن در توسعه دامپروری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باز یافت پس ماند های نیشکر و اهمیت آن در توسعه دامپروری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باز یافت پس ماند های نیشکر و اهمیت آن در توسعه دامپروری :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

بقایای نیشکر بخش قابل توجهی از این محصول را در بر می گیرد که شامل سر شاخه، پیت و باگاس و ملاس می باشد . سر شاخه حدود ۲۵ درصد از کل تولید این زراعت را شامل می گردد که در زمان برداشت ساقه نیشکر در مزرعه باقی می ماند . سرشاخه نیشکر دارای ارزش غذایی قابل توجهی بوده به نحوی که، پروتئین خام و انرژی زایی آن نسبت به کاه غلات بسیار بالاتر بوده و آن را می توان در ردیف بعضی از علوفه های سیلویی دسته بندی نمود . بر اساس برنامه توسعه نیشکر در خوزستان که حدود صد هزار هکتار را شامل می شود، میزان سر شاخه تولیدی حددود ۲/۵ میلیون تن برآورد می گردد که این رقم معادل ۷۰۰ هزار تن علوفه خشک و یا معادل حدود ۲/۵ میلیون تن ذرت علوفه ای را شامل می گردد . علاوه بر این، پس مانده های حاصل از شکر گیری مانند پیت و باگاس و ملاس نیز حجم قابل توجهی از گیاه نیشکر را شامل می شود، به نحوی که میزان آنها بر حسب ماده خشک به ترتیب ۱۵ تن برای پیت و باگاس و ۵ تن برای ملاس در هر هکتار برآورد می گردد . به طور کلی مجموع فراورده های تولیدی حاصل از زراعت نیشکر در خوزستان معادل حداقل ۲/۵ میلیون تن ماده خشک برآورد می شود . چنان چه این منبع عظیم به نحو مناسبی عمل آوری و در تغذیه دام مورد استفاده قرار بگیرد، سالانه می توان با آن خوراک پایه حدود ۵۰۰ هزار راس دام بزرگ شامل گاو و گاومیش را تامین نموده وبا استفاده از مکمل های غذایی، جهت جبران کمبود های مغذی بقایای نیشکر، بیش از یک و نیم میلیون تن شیر و ۶۰ هزار تن گوشت قرمز تولید نمود . در هرصورت در مناطق نیشکر خیز جهان، از یقایای این محصول در تغذیه دام ها استفاده می شود . در ایران نیز طی دهه اخیر، پژوهش هایی در زمینه عمل آوری و کاربرد بقایای نیشکر به منظور تغذیه دام انجام شده است و نتایج قابل توصیه ای نیز بدست آمده است که در این مقاله به آنها اشاره می شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.