مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثرات استفاده از کنجاله کلزا بر عملکرد و اجزای مختلف لاشه انجام شد . بدین منظور از ۹۶ قطعه جوجه گوشتی ( نر و ماده ) سویه کاب ۵۰۰ در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار و ۳ تکرار شامل جیره شاهد ( صفر درصد ) ، ۸ ، ۱۶ و ۲۴ درصد کنجاله کلزا به مدت ۵ هفته از سن ۱۵ لغایت ۴۹ روزگی در دو مرحله رشد و پایانی بر روی بستر استفاده شد . تمامی جیره های مورد استفاده در این آزمایش از لحاظ انرژی قابل متابولیسمی و پروتئین خام یکسان بودند . نتایج این آزمایش نشان دادند که خوراک مصرفی در تمامی مراحل آزمایش ، افزایش وزن ، ضریب تبدیل غذایی درمرحله رشد و وزن زنده در ۳۵ روزگی اختلاف معنی داری با یکدیگر نداشتند ).P > 0/05) میانگین افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در مرحله پایانی و کل
دوره آزمایش و وزن پایان دوره ۴۹) روزگی ) اختلاف معنی داری با یکدیگر و با تیمار شاهد داشتند ).P < 0/05) مقایسه میانگین اثرات تیمارها بر خصوصیات لاشه نشان دادند که وزن لاشه پرکنده، وزن لاشه قابل طبخ ، درصد کبد و کیسه صفرا تفاوت معنی داری بایکدیگر و با تیمار شاهد داشتند ).P < 0/05) ولی درصد لاشه قابل طبخ، ران، سینه، وزن چربی حفره شکمی و درصد چربی حفره شکمی تفاوت معنی داری با یکدیگر و با شاهد نشان ندادند ).P>0/05) نتایج این تحقیق نشان داد که از سطح ۱۶ درصد کنجاله کلزا می توان بدون هر گونه اثرات منفی بر عملکرد و ویژگی های لاشه در جیره جوجه های گوشتی استفاده نمود .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.