مقاله بررسی امکان تولید لاکتیک اسید از پرمیات آب پنیر ( محصول جانبی پنیر سازی ) با روش تخمیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان تولید لاکتیک اسید از پرمیات آب پنیر ( محصول جانبی پنیر سازی ) با روش تخمیری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان تولید لاکتیک اسید از پرمیات آب پنیر ( محصول جانبی پنیر سازی ) با روش تخمیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان تولید لاکتیک اسید از پرمیات آب پنیر ( محصول جانبی پنیر سازی ) با روش تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان تولید لاکتیک اسید از پرمیات آب پنیر ( محصول جانبی پنیر سازی ) با روش تخمیری :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

آب پنیر محصول جانبی صنعت تولید پنیر می باشد . در کشور ما حجم بالایی از آب پنیر در فرایند تولید پنیر با روش الترافیلتراسیون بدست می آید . امروزه بیشتر آب پنیر موجود توسط فرایند الترافیلتراسیون تغلیظ گردیده و کنستانتره پروتئینی آب پنیر حاصل می گردد . پرمیات حاصل از این فرایند حاوی غلظت بالایی از لاکتوز و نمک های معدنی است . مشکلات زیست محیطی زیاد حاصل از نیاز شیمیایی اکسیژن ) ) COD بالا پرمیات بدون راه حل باقی مانده است . مصارف پرمیات تغلیظ شده شامل کود و خوراک دام است و به صورت خشک شده به مواد غذایی اضافه می شود . با این حال، به خاطر محتوی و خلوص بالای لاکتوز، با انجام فرایندهای اضافی روی آن می توان محصولاتی با ارزش افزوده بیشتر از قبیل لاکتیک اسید تولید نمود . لاکتیک اسید با دو روش شیمیایی و بیوشیمیایی تولید می شود . در سال های اخیر تولید لاکتیک اسید با روش بیوشیمیایی افزایش یافته است . در این تحقیق فرایند تولید لاکتیک اسید با درجه غذایی از پرمیات لاکتوز مطالعه شده است . مراحل این فرایند شامل : تخمیر، الترافیلتراسیون، تبادل یون، اسمز معکوس و در نهایت تغلیظ محصول به توسط تبخیر تحت خلاء می باشد . روش پیشنهادی نشان داد که از لحاظ اقتصادی قابل توجیه می باشد . هزینه سالانه برآورد شده ۱/۲۵ دلار آمریکا برای هر کیلوگرم لاکتیک اسید ) %۵۰ وزنی / وزنی ) بدست آمد . در بین هزینه های برآورد شده هزینه مربوط به مرحله تغلیظ %۴۰ کل هزینه های سرمایه کل را شامل می شود که از این حیث سهم زیادی را به خود اختصاص داده است . از میان هزینه های عملیاتی مرحله تخمیر با %۴۷ کل هزینه عملیاتی، بیشترین هزینه های عملیاتی را به خود اختصاص داده است . نتایج این مطالعه برای متخصصین صنعت لبنیات، تولید کنندگان فرآورده های آب پنیر و دوستداران محیط زیست مفید است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.