مقاله بررسی تاثیر افزودنی های مختلف آلی بر روند کمپوست شدن برگ چنار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر افزودنی های مختلف آلی بر روند کمپوست شدن برگ چنار دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر افزودنی های مختلف آلی بر روند کمپوست شدن برگ چنار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر افزودنی های مختلف آلی بر روند کمپوست شدن برگ چنار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر افزودنی های مختلف آلی بر روند کمپوست شدن برگ چنار :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

چنار ) ) Plantanus spp. یکی از درختان خزان کننده است که سرعت کمپوست شدن برگ آن بسیار کند می باشد و نیز کمتر از معیارهای کمی و جدید برای ارزیابی کمپوست های تولید شده استفاده می شود . هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیر افزودنی های آلی مختلف بر کاهش زمان تهیه کمپوست از برگ چنار و افزایش کیفیت آن می باشد . این بررسی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا شد . تیمارها شامل مقادیر حجمی ۰ ، ۲۵ ، ۵۰ و ۷۵ درصد برگ چنار بود که باقیمانده حجم گلدان با مواد افزودنی همراه ( برگ سرخس، برگ آقطی و کود گوسفندی ) تکمیل گردید . ضمن این که یک تیمار ۱۰۰ درصد حجمی چنار هم به عنوان شاهد در نظر گرفته شد . آزمایش برای مدت شش ماه ادامه یافت . در پایان هر ماه از گلدان ها نمونه برداری شد و فاکتورهای EC ، pH ، C/P ، C/N ، به عنوان چندین فاکتور مهم ارزیابی کمپوست تعیین گردید . نتایج بدست آمده نشان داد، در حالی که تغییرات C/N نمونه چنار خالص در طول ۶ ماه بسیار کم و در محدوده ۲۱ تا ۲۳ قرار داشت . در تیمارهای مورد مطالعه به صورت معنی داری کاهش یافت . افزودن مقادیر حجمی مختلف برگ سرخس، برگ آقطی و کود گوسفندی باعث کاهش معنی دار ( در سطح C/P ( % 1 شده و نسبت C/P را در مقایسه با نمونه شاهد تا حد مطلوبی ( پایین تر از (۱۰۰ کاهش داده است و در بین این تیمارها اثر کود گوسفندی از همه بیشتر بود . pH کلیه تیمارها در طی ۶ ماه بین ۵/۵ تا ۸ متغیر بود که مطابق با استانداردهای جهانی برای یک کمپوست رسیده می باشد . افزودن همه مواد افزودنی EC را به صورت معنی داری ( در سطح ) % ۱ افزایش داد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.