مقاله مصارف جهانی آب، چالشها وبحرانها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مصارف جهانی آب، چالشها وبحرانها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مصارف جهانی آب، چالشها وبحرانها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مصارف جهانی آب، چالشها وبحرانها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مصارف جهانی آب، چالشها وبحرانها :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

با توجه به اینکه ۷۰% زمین را آب فرا گرفته است ولی از این میزان فقط ۰۰۳/۰ % ،آب شیرین قابل دسترس می باشد. در کشورهای توسعه یافته، صنعت و در کشورهای در حال توسعه، کشاورزی بیشترین میزان مصرف آب را به خود اختصاص می دهند. کمترین آب مورد نیاز برای نوشیدن، پختن، استحمام و دستشویی به میزان ۵۰ لیتر برای مصرف روزانه فرد می باشد. این میزان مصرف آب برای یک فرد آمریکایی بین ۳۰۰-۲۵۰ لیتر روز است. در حالیکه این میزان برای فرد هلندی ۱۰۴ لیتر و برای یک افریقایی ۵/۴ لیتر در روز می باشد. بطوریکه میزان مصرف آب رابطه مستقیمی با فرهنگ و سطح زندگی افراد در مناطق مختلف دنیا دارد.
با توجه به جمعیت جهان و منابع آب شیرین در دسترس بین سالهای ۲۰۵۰-۲۰۰۰ می توان بحرانها را به سه دسته کم آبی، تنشهای آبی و مشکلات وابسته به آب تقسیم کرد. در سال ۲۰۰۰ با جمعیت ۶ میلیون نفر مشکلات کم آبی ۳% و تنشهای آبی ۵% بود . تا سال ۲۰۵۰ با توجه به افزایش جمعیت به ۷ میلیارد و ۸۲۰ میلیون نفر این میزان به ترتیبتا ۷% و ۳۱%افزایش خواهد یافت.
طبق نظر یونسکو تا سال ۲۰۵۰ حدود ۲۳۰ میلیون آفریقایی بافقر و کمیابیو حدود ۴۶۰میلیون نفر در خطر مواجه با فشار های کم آبی خواهند بود. طبق بررسیهای یونیسف و سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۰۲، مردم آسیا به ترتیب به میزان ۶۵% و ۸۰% و مردم آفریقا ۲۷% و ۱۳% به منابع آب و سیستمهای بهداشتی دسترسی نداشتند. میزان بلایای طبیعی وابسته به آب در آسیا ۳۵% و درآفریقا ۲۹% می باشد، همچنین سیل بالاترین درصد بلایای طبیعی را به خود اختصاص می دهد.
به طور کلی خشکی آب و هوا ، خشکسالی، خشکی گرایی و تنشهای آبی ناشی از افزایش جمعیت مهمترین عوامل موثر در کم آبی می باشند.
عمده ترین راه حلهای مناسب در جهت مبارزه با کم آبی شامل مصرف بهینه آب و آموزش آن، ساختن سدها و ذخیره آبها توسط مخازن، تبدیل آبهای شور به شیرین ، افزایش کاربری منابع آبی، احیا قناتها می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.