مقاله بررسی میزان و علل ضایعات نان و راهکارهای بازیافت آن در استان لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان و علل ضایعات نان و راهکارهای بازیافت آن در استان لرستان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان و علل ضایعات نان و راهکارهای بازیافت آن در استان لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان و علل ضایعات نان و راهکارهای بازیافت آن در استان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان و علل ضایعات نان و راهکارهای بازیافت آن در استان لرستان :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

اتلاف منابع از مهم ترین مسائل و چالش هایی است که کشورمان با آن روبروست . این امر به ویژه در مورد نان کاملاً چشمگیر است . بخش مهمی از نان ارزانی که در کشورمان مورد استفاده قرار می گیرد به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می شود . این پژوهش به منظور تعیین میزان و علل ضایعات نان در استان لرستان و تلاش در جهت شناسایی نارسایی های موجود و یافتن راهکارهایی جهت بازیافت و کاهش میزان ضایعات نان انجام گرفته است . این تحقیق تحلیلی – توصیفی ) ) Cross Sectional در سال ۱۳۸۳ به روش پرسشنامه ای از ۳۰۳ واحد تولیدکننده و ۴۲۵ خانوار مصرف کننده انواع نان با توزیع تصادفی در سطح شهرستانها، بخشها و روستاهای استان لرستان انجام گرفته است . تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار spss در سطح %۵ انجام گردید . بر اساس نتایج این پژوهش %۷۹/۱ نمونه آماری تولیدکنندگان میزان ضایعات روزانه نان تولیدی را ۱-۵ کیلوگرم و مهم ترین علل موثر بر میزان ضایعات نان تولیدی را کیفیت آرد %)۸۳/۳) ، کیفیت گندم %)۷/۳) ، کیفیت آرد و مهارت شاطر %)۳) ، کیفیت گندم و آرد %)۳) ، مهارت شاطر %)۱/۳) ، چگونگی تهیه و عمل آوری خمیر %)۰/۷) ، کیفیت آرد، مهارت شاطر و چگونگی تهیه و عمل آوری خمیر %)۰/۳) گزارش نموده اند . %۱ نمونه آماری نیز تمام علل ذکر شده را موثر دانسته اند . میزان ضایعات نان در نمونه آماری مصرف کنندگان %۴۴/۳۱ برآورد شده و به ترتیب بیشترین و کمترین میزان بر حسب قرص نان مربوط به نان لواش دوار با %۱۸/۹ ، نان تافتون %۳ و نان تنوری %۳ قرص نان بوده است و مهم ترین علل موثر بر میزان ضایعات نان مصرفی نامرغوبی آرد %)۴۰/۹) ، خمیری بودن کناره های نان %)۳۲/۷) و زود بیات شدن نان مصرفی %)۲۴/۸) بیان شده است . %۱/۵ نمونه آماری نیز تمام علل ذکر شده را موثر دانسته اند . همچنین مصرف و تولیدکنندگان نان راهکارهایی جهت کاهش میزان ضایعات و بازیافت آن ارائه نموده اند که در این مقاله به آن پرداخته شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.