داتلود پاورپوینت بیماری بلاست برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 داتلود پاورپوینت بیماری بلاست برنج دارای ۴۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت داتلود پاورپوینت بیماری بلاست برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید داتلود پاورپوینت بیماری بلاست برنج توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه داتلود پاورپوینت بیماری بلاست برنج قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن داتلود پاورپوینت بیماری بلاست برنج :

اسلاید ۱ :

nدر این بیماری تمامی اندام های هوایی گیاه در طول دوره رشد میتوانند به این بیماری مبتلا شوند بیماری بلاست غالبا نوک برگ به صورت سوختگی آغاز میشود و به تدریج به بقیه قسمت ها می رود.این قارچ در گره ها و محل بندها ساقه ضایعاتی را ایجاد میکند  که منجر به پوسیدگی و خشک شدن انها می شود وزودتر در معرض شکسته شدن قرار میگیرند  آلودگی معمولا در اواخر فصل که تجمع رطوبت در گره ها به علت افزایش اندام های زایشی زیاد است انجام میگیرد

اسلاید ۲ :

عامل بیماری:

عامل بیماری بلاست برنج قارچی به نام Pyricularia oryzaeکه از رده قارچهای ناقص Deuteromycetesمیباشد

اسپورP.oryzae را از محیط کشت مصنوعی به دست می آورند همراه با قطعات آب در قاعده برگ های انتهای قبل از اینکه از غلاف خارج شوند الودگی شدید را به وجود می اورد علت این بیماری به وجود آمدن سازش نژادهای مختلف قارچ عامل بیماری با شرایط اقلیمی متفاوت است گسترش این بیماری به عوامل جوی حرارت رطوبت زیاد باد و کاربرد نامناسب کودهای شیمیایی به خصوص کودهای ازت دارمیباشد و با وجود شرایط مساعد از راه روزنه یا به طریق مکانیکی  وارد سلول های اپیدرم می شوند

اسلاید ۳ :

مشخصات قارچ عامل بیماری:

میسلیوم این قارچ داخلی بوده و کنیدیوفورها به صورت منفرد یا دسته ای ساده می باشند که در محل دیواره عرضی وتورم شده هر کنیدیوفور در مرحله اول یک کنیدی می سازد و زمانی که کنیدی ـزازد شد رشدش متوقف نشده و از کنار محل اتصال کنیدی به نمو خود ارامه می دهد و در فاصله ای دومین کنیدی خود را تولید میکند معمولا کنیدی ها از سلول انتهایی یا قاعده که کمی گرد است جوانخ میزنند و به ندرت از سلول های بالایی یا میانی عمل جوانه زدزن صورت میگیرد.

اسلاید ۴ :

مبارزه:

.۱تاریخ کاشت : برنج هایی که زودتر کاشته میشوند کمتر از برنج هایی که دیرتر کاشته میشوند مبتلا میشوند

.۲اگر عمق نشا در دسته های اصلی کم ولی فاصله بوته ها از یکدیگر زیاد باشد خسارت کمتر است

.۳رعایت میزان مصرف کود: باید استفاده از کودهای ازته را به حداقل برسانیم و تعداد دفعات کود پاشی معین باشد

.۴از بین بردن بقایای گیاهی که از کشت گذشته بر جا ماندند

.۵ضدعوفونی بذور برنج با برخی از ترکیبات دی تیو کارباماتها

اسلاید ۵ :

۶. سمپاشی با قارچ کشهای تری سیکلازل  هینوزان  بنومیل و توپسن ام روی بیماری تاثیر داشته با رعایت اصول زمان مصرف

۷. کاشت ارقام مقاوم با توجه به نژاد شایع عامل بیماری ضروروی است.

اسلاید ۶ :

علائم:

علائم این بیماری روی برگ, دمبرگ, گلبرگ ,کاسبرگ, تخمدان, دمگل و شاخه های جوان مشاهده می شود. این بیماری بر روی برگ و دمبرگ در ابتدا به صورت لمه های سبز زیتونی ظاهر میشود و با گذشت زمان قهوه ای میشود و روی سطح فوقانی برگ واضح تر است وجود این لکه ها باعث ریزش نا به هنگام برگ ها می شود. باعث خشکیدگی دمگل و ریزش میوه ها میشود . این بیماری از طریق ترک خوردن ناحیه چوب پنبه ای به وجود می اید که عامل آن ساپروفیت است.

اسلاید ۷ :

مقاومت سیتولوژی در مورد مقاومت ارقام سیب حساس و مقاوم به بیماری لکه سیب نشان میدهد که سطح برگ ارقام حساس در مقابل اسپرم عامل بیماری هیچگونه عکس العملی نشان نمی دهد در ارقام مقاوم پس از ۲۰ ساعت تماس عامل بیماری با سطح برگ ATP-Asicفعال شده سیتوپلاسم بافت در تماس به سرعت دنژه شده و هیف های قارچ نکروز می شود

اسلاید ۸ :

عامل بیماری:

این قارچ از رده Asomycetes  میباشد میسلیوم این قارچ هتروتالیک و واجد جدار عرضی است این قارچ در طی زندگی خود دارای دو حالت پارازیت روی برگ و میوه و ساپروفیت روی برگهای خزان میباشد

ساپروفیت: با نفوذ قارچ از مزوفیل برگ شروع میشود وشبکه هیف تشکیل میدهد و روی این هیف ها Pseudotheciaتشکیل میگردد.

پارازیت: پس از الوده شدن برگ های خزان ریسه قارچ در سایر بافت های برگ رخنه و رشد میکند و اگر با لکه 

مجاور برگ تلاقی پیدا کند Pseudothecia تولید میکند و زمستان را میگذراند و در صورا عدم سازگاری ریسه تجزیه میشود.

اسلاید ۹ :

الف: انتخبا واریته مقاوم: واریته بل بوس کاپ دارای کلون های مقاوم می باشد و از بین سیب های ایرانی میخوش اردبیل , سیبهای شمیرانی , آذربایجان آق پاییزی دریانی الما مقاوم هستند

ب: از بین بردن اشکال زمستان گذران قارچ: انهدام برگهای آلوده و سوزاندن آنها از تشکیل پسودتسیوم و آلودگی جلوگیری می کند و شاخه های مریض را باید قطع کرد

ج:مبارزه شیمیایی: باید به موقع سم پاشی را انجام دهیم سمپاشی اول هنگام تورم جوانهها که سبز هستند دوم قبل از باز شدن  گلها سوم بعد از ریزش گلبرگها چهارم را ۱۵ روز بعد انجام داد

قارچکشهای کاپتان, دودین, ارنوساید و بنومیل استفاده کرد

اسلاید ۱۰ :

علائم:

nاین بیماری روی برگ های بادام به صوزت لکه های بی شکل و سبز ظاهر میشود کلوروفیل برگ زایل شده و رنگ زرد میگیرد و تاخت و تاز قارچ باعث به هم خوردن نظم بافت پارانشیمی برگ شده و معمولا طول سلولهای برگ افزایش می یابد برگ هایی که تازه آلوده شده اند سلول های طبیعی دارند اما قدری نامنظم تر و کشیده تر از سلول های سالم اند تغییر رنگ در تمام بافت پارانشیم دیده میشود منتهی در وسط کمتر و در زیر اپیدرم بیشتر است اما این تغییر رنگ در سلول های بشره مشهود نیست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.