مقاله تاثیر کاربرد آهک در اسیدیته خاک و خصوصیات کمی و کیفی پرتقال خونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کاربرد آهک در اسیدیته خاک و خصوصیات کمی و کیفی پرتقال خونی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کاربرد آهک در اسیدیته خاک و خصوصیات کمی و کیفی پرتقال خونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کاربرد آهک در اسیدیته خاک و خصوصیات کمی و کیفی پرتقال خونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کاربرد آهک در اسیدیته خاک و خصوصیات کمی و کیفی پرتقال خونی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

اسیدیته خاک در بسیاری از کشورهای دنیا رشد گیاهان را در اثر عوامل گوناگون شیمیایی محدود می نماید. برگ مرکبات به عنصر کلسیم بیشتر از سایر عناصر غذایی نیاز دارد از طرفی طبق نظر اسمیت مرکبات به اسیدیته خاک حساس بوده و PH کمتر از ۵ باعث کاهش رشد مرکبات می شود زیرا سیستم ریشه ای در اثر مسمومیت آلومینوم و هیدروژن صدمه می بیند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.