مقاله راندمان مصرف کود در محصولات سبزی و صیفی باهدف پیشگیری ازآلودگی های زیست محیطی ناشی از مصرف کود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راندمان مصرف کود در محصولات سبزی و صیفی باهدف پیشگیری ازآلودگی های زیست محیطی ناشی از مصرف کود دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راندمان مصرف کود در محصولات سبزی و صیفی باهدف پیشگیری ازآلودگی های زیست محیطی ناشی از مصرف کود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راندمان مصرف کود در محصولات سبزی و صیفی باهدف پیشگیری ازآلودگی های زیست محیطی ناشی از مصرف کود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راندمان مصرف کود در محصولات سبزی و صیفی باهدف پیشگیری ازآلودگی های زیست محیطی ناشی از مصرف کود :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

مصرف زیاد کودهای شیمیایی، در سال های اخیر موجب ایجاد نگرانی هایی در بخش کشاورزی، محیط زیست، صنعت و بهداشت شده است. در این راستا یکی از را ههای مدیریت مصرف کودهای شیمیایی، افزایش کارایی یا راندمان مصرف کود می باشد. بر اساس نتایج، به منظور پیشگیری از آلودگی محیط زیست ناشی از مصرق زیاد کودهای شیمیایی، به افزایش راندمان مصرف کود توجه کرد که در این راستا می بایست در استان های خوزستان، خراسان (شمالی، جنوبی)، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، گیلان، همدان و اهواز برنا مه ریزی کرد. این برنامه ریزی می تواند شامل تولید ارقام با کارایی جذب عناصر بیشتر، تغییر در نوع کود مصرفی، تغییر در زمان مصرف، تقسیط هر چه بیشتر کود و مدیریت آلاینده های ناشی از مصرف کودها شیمیایی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.