مقاله روش شناسی کاربرد قارچها درجداسازی فلزات سنگین از کانی های معدنی و آبهای آلوده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش شناسی کاربرد قارچها درجداسازی فلزات سنگین از کانی های معدنی و آبهای آلوده دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش شناسی کاربرد قارچها درجداسازی فلزات سنگین از کانی های معدنی و آبهای آلوده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش شناسی کاربرد قارچها درجداسازی فلزات سنگین از کانی های معدنی و آبهای آلوده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش شناسی کاربرد قارچها درجداسازی فلزات سنگین از کانی های معدنی و آبهای آلوده :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

مطالعات در دهه های اخیر نشان داده است ، قارچها توانایی قابل توجهی در جداسازی فلزات سنگین از کانی های معدنی و آبهای آلوده به آنها دارا هستند . همچنین قابلیت حذف رنگ و بسیاری از ترکیبات آلی را دارند . مطالعات اندکی در ایران در زمینه جداسازی فلزات از کانی های معدنی و همچنین حذف فلزات سنگین از پسابهای سنتتیک صورت گرفته است . نگارنده مقاله در سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۲ تحقیقات گسترده ای را در خصوص کاربرد قارچهای مختلف در جداساز ی فلزات سنگین از آبهای آلوده و کانی های معدنی انجام داده به انجام رسانیده است . هدف از ارائه این مقاله آشنایی با محققین با متدولوژی استفاده از قارچها در جدا سازی فلزات سنگین از کانی ها در معادن و محیط های آبی است .آشنایی با بیولوژی قارچها و محیط کشت های ا ختصاصی آنها ، غربالگری قارچها از محیط و خالص سازی آنها از طریق مطالعه منابع مختلف علمی و مقالات چاپ شده صورت گرفته است .
قارچهای مورد مطالعه را باید ابتدا از محیط های دفع پساب جداسازی نموده ، کشت داده و سپس خالص سازی کرد . همچنین می توان قارچهای مورد نظر را از کلکسیون مراکز تحقیقاتی ، مانند مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی محیط که لیو فلیزه می باشد تهیه نمود . از قارچها ی زنده در جداسازی فلزات سنگین می توان از طریق استفاده از اسپور آنها ، توده
میسیلیومی در یک محیط معلق و یا چسبیده بر یک بستر ثابت و یا شناور استفا ده نمود . همچنین می توان از سلولهای مرده قارچها به صورت هایی که به آنها اشاره شد استفاده نمود . بررسی مکانیسم های جذب فلزات توسط سلولهای زنده و یا مرده قارچ بخش دیگری از مطالعات است که با استفاده از روشهای شیمیایی و الکترو میکروسکوپی قابل انجام است .
بررسی میزان بازیافت فلزات جذب شده نیز قابل مطالعه است . با ستفاده از اطلاعات فوق می توان مدل های جذب فلزات را توسط قارچها تعیین نمود .
سلولهای زنده قارچها قادرند تا بیش از ۹۰ درصد جذب بالایی هستند . مکانیسم جذب فلزات توسط قارچها از نوع جذب سطحی سلول و جذب متاب ولیک است . نگارنده مقاله پتانسیل جذب فلز کروم ) ) +۳ را در پساب سنتتیک که با استفاده از کانی کرومیت تهیه شده بود ، با استفاده از قارچهای آسپرژیلوس نیجر و آسپر ژیلوس اوریزا ، فانروکیت کرایزوسپوریوم و ریزوپوس اوریزا مطالعه کرده است . میزان حذف کروم توسط سل ولهای زنده و مرده قارچ به ترتیب ۹۰-۹۹ درصد و ۷۵-۸۵ درصد بوده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.