مقاله بررسی مصرف سطوح فسفر و پتاسیم در عملکرد و پروتئین لوبیا سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مصرف سطوح فسفر و پتاسیم در عملکرد و پروتئین لوبیا سفید دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مصرف سطوح فسفر و پتاسیم در عملکرد و پروتئین لوبیا سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مصرف سطوح فسفر و پتاسیم در عملکرد و پروتئین لوبیا سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مصرف سطوح فسفر و پتاسیم در عملکرد و پروتئین لوبیا سفید :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

طی آزمایشات مقایسه عملکرد و سازگاری انجام شده در سطح کشور لاین لوبیا سفید ژولس با عملکرد ۳۱۶۸ کیلوگرم در هکتار به عنوان لاین برتر شناخته شد تعیین نیاز غذایی گیاه تاثیر مهمید ر افزایش عملکرد و کیفیت محصول دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.