مقاله نگرشی بر حفاری ترانشه های مشرف به سازه سرریز سد و نیروگاه آبی گتوند علیا با تمرکزی ویژه بر مقوله مهندسی ارزش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرشی بر حفاری ترانشه های مشرف به سازه سرریز سد و نیروگاه آبی گتوند علیا با تمرکزی ویژه بر مقوله مهندسی ارزش دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرشی بر حفاری ترانشه های مشرف به سازه سرریز سد و نیروگاه آبی گتوند علیا با تمرکزی ویژه بر مقوله مهندسی ارزش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرشی بر حفاری ترانشه های مشرف به سازه سرریز سد و نیروگاه آبی گتوند علیا با تمرکزی ویژه بر مقوله مهندسی ارزش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرشی بر حفاری ترانشه های مشرف به سازه سرریز سد و نیروگاه آبی گتوند علیا با تمرکزی ویژه بر مقوله مهندسی ارزش :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

امروزه در دنیا سد سازی به عنوان زیرساختی اساسی مطرح است . لزوم بهره گیری از انرژی های محیط اطراف با روند کاهش انرژی های فسیلی اهمیت این مقوله را روشن می سازد . اما این زیرساخت به عنوان یک پروژه فنی و مهندسی اغلب بزرگ ،پیچیدگی های خاص خود را به لحاظ فنی، اجرایی ومدیریتی دارد که روند اجرایی آن بدون لحاظ کردن برخی اصول فنی، راهکارهای اجرایی و مدیریتی مقدور نخواهد بود واین بحث در مقوله مهندسی ارزش نمود می یابد . پروژه سد و نیروگاه آبی گتوند علیا به عنوان یکی از عظیم ترین پروژه های عمرانی کشور، با ارتفاعی بالغ بر ۱۸۰ متر و از نوع سنگریزه ای با هسته رسی در استان خوزستان، یکی از این پروژه هاست .
علاوه بر ذخیره سازی آب در مخزنی به حجم ۴,۵ میلیارد مترمکعب و نیروگاهی با ظرفیت ۲۰۰۰ مگاوات ، این پروژه با داشتن سازه های عظیم و حجیم از جمله سرریز سد از طراحی پیچیده ای برخوردار می باشد . جانمایی سرریز سدگتوندعلیا در تکیه گاه چپ بدنه واقع شده که جهت پایدار سازی ترانشه های مشرف بر سازه سرریز در تکیه گاه چپ بدنه سد و تأمین مصالح پوسته س د عملیات حفاری و سنگبرداری بالغ بر ۱۹ میلیون متر مکعب انجام میگردد که این حجم سنگبرداری در مقایسه با پروژه های مشابه در کشور منحصر به فرد می باشد . در مقاله حاضر با نگاهی گذرا به مجموعه عملیات اجرایی در این بخش از پروژه به برخی راهکارهای مدیریتی در قالب مهندسی ارزش در مسیر اجرایی پروژه پرداخته می شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.