مقاله پیش بینی مکانی مقدار پروتئین دانه گندم با استفاده از مدل رقومی پستی و بلندی زمین در منطقه اردل استان چهارمحال و بختیاری (مقایسه روش های رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی مکانی مقدار پروتئین دانه گندم با استفاده از مدل رقومی پستی و بلندی زمین در منطقه اردل استان چهارمحال و بختیاری (مقایسه روش های رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی مکانی مقدار پروتئین دانه گندم با استفاده از مدل رقومی پستی و بلندی زمین در منطقه اردل استان چهارمحال و بختیاری (مقایسه روش های رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی مکانی مقدار پروتئین دانه گندم با استفاده از مدل رقومی پستی و بلندی زمین در منطقه اردل استان چهارمحال و بختیاری (مقایسه روش های رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی مکانی مقدار پروتئین دانه گندم با استفاده از مدل رقومی پستی و بلندی زمین در منطقه اردل استان چهارمحال و بختیاری (مقایسه روش های رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

وابستگی زیاد به غلات به عنوان مهمترین منبع غذایی انسان باعث شده که در بسیاری از مناطق دنیا این محصولات به عنوان منبع عمده پروتئین نیز مطحر شوند در مقیاس جهانی ۷۰ درصد از پروتئین مصرف شه از غلات می باشد درصد پروتئین دانه گندم می توان دبه عنوان معیاری براین وع مصرف گندم استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.