مقاله تاثیر افزودنی های مختلف بر کاهش فسفر قابل عصاره گیری با آب در کود گاوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر افزودنی های مختلف بر کاهش فسفر قابل عصاره گیری با آب در کود گاوی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر افزودنی های مختلف بر کاهش فسفر قابل عصاره گیری با آب در کود گاوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر افزودنی های مختلف بر کاهش فسفر قابل عصاره گیری با آب در کود گاوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر افزودنی های مختلف بر کاهش فسفر قابل عصاره گیری با آب در کود گاوی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

کودهای دامی شامل کودهای گوسفندی و گاوی دارای درصد بالایی فسفر محلول و قابل جذب هستند. آزمایشات انجام گرفته توسط محققین مختلف نشان داده است که کودهای حیوانی از ۲/۶ تا ۴۰ گرم بر کیلوگرم فسفر محلول دارند. در مناطق کود کودهای دامی به مقدار فراوان تولید می شوند و این کودها بلافاصله به سطح خاک اضافه می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.