مقاله سبوس برنج، جاذب طبیعی مناسب برای حذف کروم (VI) از آب آشامیدنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سبوس برنج، جاذب طبیعی مناسب برای حذف کروم (VI) از آب آشامیدنی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سبوس برنج، جاذب طبیعی مناسب برای حذف کروم (VI) از آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سبوس برنج، جاذب طبیعی مناسب برای حذف کروم (VI) از آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سبوس برنج، جاذب طبیعی مناسب برای حذف کروم (VI) از آب آشامیدنی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

هدف از انجام این تحقیق، بررسی امکان استفاده از سبوس برنج به عنوان یک جاذب طبیعی برای حذف کروم (VI) از آب آشامیدنی آلوده، تاثیر پارامترهای مختلف بر میزان جذب و تعیین پارامترهای مربوط به سینتیک و ایزوترمهای جذب می باشد. فرایند جذب تقریباً بعد از ۱۲۰ دقیقه به حالت تعادل می رسد. با افزایش مقدار جاذب و غلظت کروم، میزان جذب کروم به ترتیب افزایش و کاهش یافت. فرایند جذب کروم(VI)وابستگی زیادی به میزانpH محلول دارد و ماکزیمم درصد حذف در pH برابر ۲ می باشد. جذب کروم (VI) از ایزوترم فرندلیچ و سرعت آن از سینتیک درجه اول به ترتیب با ضرایب همبستگی ۰/۹۹۷ و ۰/۹۹۴ تبعیت می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.