مقاله بررسی تغییرات عناصر غذایی بر خشکیدگی انگور در باغات انگور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات عناصر غذایی بر خشکیدگی انگور در باغات انگور دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات عناصر غذایی بر خشکیدگی انگور در باغات انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات عناصر غذایی بر خشکیدگی انگور در باغات انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات عناصر غذایی بر خشکیدگی انگور در باغات انگور :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

بر اساس آمار نامه وزارت جهاد کشاورزی در سال ۱۳۸۳ سطح زیر کشت انگور در ایران حدود ۳۱۳ هزار هکتار بوده و استان آذربایجان غربی با ۷/۴۵ درصد در مقام پنجم قرارد ارد یکی از مشکلاتی که در تاکستان ها بویژه در ارومیه دیده می شود سوختی و ریزش شدید گل ها، خشک شدن چوب خوشه و حبه ها در زمان گل دهی و رسیدن میوه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.