مقاله پیش بینی سرعت عملکردی قوسهای ترکیبی قائم و افقی در جاده های دو خطه برون شهری جهت بهینه سازی طرح هندسی مسیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی سرعت عملکردی قوسهای ترکیبی قائم و افقی در جاده های دو خطه برون شهری جهت بهینه سازی طرح هندسی مسیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی سرعت عملکردی قوسهای ترکیبی قائم و افقی در جاده های دو خطه برون شهری جهت بهینه سازی طرح هندسی مسیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی سرعت عملکردی قوسهای ترکیبی قائم و افقی در جاده های دو خطه برون شهری جهت بهینه سازی طرح هندسی مسیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی سرعت عملکردی قوسهای ترکیبی قائم و افقی در جاده های دو خطه برون شهری جهت بهینه سازی طرح هندسی مسیر :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

با توجه به اینکه جاده های دو خطه برون شهری سهم بالایی از شبکه حمل و نقل کشورمان را به خود اختصاص داده اند؛ سازگاری طرح هندسی راه و انتظارات رانندگان در جهت کاهش خطای انسانی و در پی آن کاهش تصادفات در این راه ها از اهمیت ویژه برخوردار است . سرعت اولین پاسخ راننده به طرح هندسی جاده می باشد و به علت افزایش بار کاری رانندگان در گذر از قوس قائم کاو مستقر بر روی قوس افقی، انتخاب سرعت دشوار تر می گردد . طبق مطالعات انجام شده در راههای کشور، سرعت بیش از حد وسایل نقلیه عامل بروز %۲۵ تصادفات و %۳۰ تلفات در راهها، بوده است . بنا بر ضرورت موضوع، این تحقیق با مشاهدات میدانی و بررسی سرعت عملکردی رانندگان، پارامترهای هندسی که در سازگاری مسیر و انتخاب سرعت راننده تاثیر دارند را مشخص کرد . در عملیات میدانی این تحقیق ۱۲ مکان قوسهای کاو مستقر بر قوس افقی انتخاب و سرعت سنجی بیش از ۳۰۰۰ خودروی سواری توسط لیزر گان در سه نقطه شروع قوس افقی، میانه و پایان قوس انجام گرفت . پس از انجام تحقیقات دو نتیجه مهم معلوم گشت : -۱ با قرارگیری قوس قائم کاو بر روی قوس افقی، سرعت عملکردی رانندگان در میانه قوس افقی، به علت وجود قوس قائم و در پی آن فراختر بنظر آمدن قوس افقی، بیشتر از سرعت ورودیشان در ابتدای قوس بوده است و با گذر از سراشیبی قوس قائم در انتهای قوس افقی از سرعتشان کاسته شده است . -۲ با در نظر گرفتن اطلاعات سرعت سنجی و مشخصات طرح هندسی مسیر شامل شعاع قوس افقی، بربلندی، اختلاف جبری شیب و ; بوسیله رگرسیون چند متغیره، مناسبترین معادله از سرعت عملکردی با بیشترین ضریب تشخیص رگرسیون جهت پیش بینی سرعت عملکردی استخراج شد؛ که برای بهینه سازی طرح هندسی مسیر در نقاط حضور قوس ترکیبی قائم و افقی بکار خواهد رفت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.