مقاله بررسی عوامل مؤثر بر میزان تولید ناخالصیهای کربونیل دار در فرآیند کربونیلاسیون همگن متانول به اسید استیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل مؤثر بر میزان تولید ناخالصیهای کربونیل دار در فرآیند کربونیلاسیون همگن متانول به اسید استیک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل مؤثر بر میزان تولید ناخالصیهای کربونیل دار در فرآیند کربونیلاسیون همگن متانول به اسید استیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مؤثر بر میزان تولید ناخالصیهای کربونیل دار در فرآیند کربونیلاسیون همگن متانول به اسید استیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مؤثر بر میزان تولید ناخالصیهای کربونیل دار در فرآیند کربونیلاسیون همگن متانول به اسید استیک :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

اسید استیک یکی از مهمترین مواد شیمیایی صنعتی و تجاری می باشد که به میزان بیش از هشت میلیون تن در سال تولید می گردد و دارای کاربرد وسیعی در صنعت می باشد . روشهای مختلفی جهت تولید اسید استیک وجود دارد که از آن میان می توان به روش متداول کربونیلاسیون متانول توسط مونوکسید کربن و در حضور کاتالیزور رودیم و ایریدیم و نیز ترکیب یدید لیتیم به عنوان ترکیب کمک پیش برنده / پایدار کننده ( روش ) Celanese Acid Optimizations (AO) اشاره نمود . با توجه به اینکه استالدئید و پرپیونیک اسید از محصولات فرعی فرآیند کربونیلاسیون متانول می باشند لذا کنترل تولید آنها در طول انجام فرآیند تولید اسید استیک جهت کاهش میزان تولید آنها امری ضروری به نظر می رسد . نتایج بررسی عوامل مؤثر بر میزا ن تولید این ناخالصی ها در فرآیند کربونیلاسیون متانول نشان می دهد که با افزایش غلظت مونوکسید کربن، میزان تولید پریپونیک اسید در غلظت های بالای %۴۰ وزنی مونوکسید کربن ورودی، افزایش می یابد اما تولید استالدئید سیر صعودی نداشته و دارای یک نقطه بیشینه در %۴۰ وزنی از مونوکسید کربن ورودی می باشد . همچنین با افزایش غلظت متانول ، یدید لیتیم و فشار جزئی هیدروژن میزان تولید پرپیونیک اسید و استالدئید کاهش می یابد . بررسی تأثیر غلظت آب نشان می دهد که با افزایش میزان آب، میزان پرپیونیک اسید تولید شده افزایش یافته ولی در مق ابل، میزان استالدئید کاهش می یابد . بررسی تأثیر میزان متیل یدید نیز نشان می دهد که افزایش متیل یدید موجب افزایش میزان پرپیونیک اسید تولید شده می گردد اما هیچگونه استالدئیدی تولید نمی گردد . نتایج بررسی تأثیر واکنش های جانبی شیفت گاز – آب و متاناسیون تحت شرای ط آزمایشی مورد استفاده در این طرح نشان می دهد که همواره سرعت واکنش متاناسیون بیشتر از واکنش شیفت گاز آب می باشد که این امرموجب کاهش میزان ناخالصی پرپیونیک اسید و استالدئید تولید شده می گردد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.