مقاله طراحی آغازگرهای اختصاصی ISSR چند شکلی جهت بررسی توالیهای ژنی زیر واحدهای گلوتنینی تیپهای X و y جایگاه ژنومی ۱D کنترل کننده کیفیت مطلوب نانوایی در لاینهای موتانت اصلاحی گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی آغازگرهای اختصاصی ISSR چند شکلی جهت بررسی توالیهای ژنی زیر واحدهای گلوتنینی تیپهای X و y جایگاه ژنومی ۱D کنترل کننده کیفیت مطلوب نانوایی در لاینهای موتانت اصلاحی گندم نان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی آغازگرهای اختصاصی ISSR چند شکلی جهت بررسی توالیهای ژنی زیر واحدهای گلوتنینی تیپهای X و y جایگاه ژنومی ۱D کنترل کننده کیفیت مطلوب نانوایی در لاینهای موتانت اصلاحی گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی آغازگرهای اختصاصی ISSR چند شکلی جهت بررسی توالیهای ژنی زیر واحدهای گلوتنینی تیپهای X و y جایگاه ژنومی ۱D کنترل کننده کیفیت مطلوب نانوایی در لاینهای موتانت اصلاحی گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی آغازگرهای اختصاصی ISSR چند شکلی جهت بررسی توالیهای ژنی زیر واحدهای گلوتنینی تیپهای X و y جایگاه ژنومی ۱D کنترل کننده کیفیت مطلوب نانوایی در لاینهای موتانت اصلاحی گندم نان :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

یکی از صفات مورد توجهدر اصلاح کیفی گندم نام، ارزش نانوایی است . پرولامین های گلوتن ، کیفیت آرد گندم برای فرایندهای تکنولوژیکی مختلف نظیر تهیه نان را تعیین می کند. در بین پروتئین های گلوتنین، گروه گلوتنین باوزن مولکولی بالا و بویژه الل a جایگاه ژنومی ۱D با زیر واحدهای تیپهای y,x (5+10) در کیفیت نانوایی بیشترین اهمیت را دارند. در این بررسی، توالیهای اسید آمینه ای زیر واحدهای (۵, ۲, ۲x, 2,1,2,2)x و زیر واحدهای (۱۲,۱۰)y مربوط به جایگاه ژنومی ۱D از سایت NCBI جستجو، استخراج و با استفاده از نرم افزار Genedoc با هم مقایسه و همردیف گردیند ومشخص شد که در این زیر واحدها کمبودها، بیشبودها و موتاسیون ها نقطه ای تاثیر گذار بر عملکرد بیولوژیکی پروتئین ها اتفاق افتاده است. از مهمترین موتاسیونهای بیشبود و کمبود، بیشبود توالی ۱۸۵ اسید آمینه ای زیر واحد x2.2xو توالی ۱۰۲ اسید آمینه ای زیر واحد x2.2 در موقعیت ۴۸۶ توالی اسید آمینه ای و حذف توالی شش اسید امینه ای IGQGQQ در موقعیت ۲۰۳ زیر واحد y10 بودند و ا زموتاسیون های نقطهای مهم نیز می توان به تبدیل اسید امینه سرین به سیستئین در موقعیت ۱۱۸ زیر واحد x5 و تبدیل اسید آمینه گلوتامین به هیستدین در موقعیت ۶۲۶ زیر واحد x5 اشاره نمود. نهایتا، بر اساس شباهتها و اختلافات موجود در توالیهای زیر واحدهای تبپهای y,x آغازگرهای تکنیک ISSR چند شکل در موتیف های تکراری طراحی گردید. این آغازگرها در لاینهای موتانت اصلاحی برتر، ارقام تجاری استانداردو جمعیتهای F2 حاصل از تلافیهای چند شکلی باندی خوبی نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.