مقاله بررسی مرفولوژی آمیزه های استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر توسط میکرسکوپ الکترونی و تأثیرآن بر سایش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مرفولوژی آمیزه های استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر توسط میکرسکوپ الکترونی و تأثیرآن بر سایش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مرفولوژی آمیزه های استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر توسط میکرسکوپ الکترونی و تأثیرآن بر سایش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مرفولوژی آمیزه های استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر توسط میکرسکوپ الکترونی و تأثیرآن بر سایش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مرفولوژی آمیزه های استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر توسط میکرسکوپ الکترونی و تأثیرآن بر سایش :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

تایر به عنوان یکی از پرمصرف ترین محصولات پلیمری در حال حاضر به شمار می رود . یکی از مشکلات این محصول تجزیه ناپذیر بودن و عدم برگشت پذیری آن به محیط می باشد . کاهش سایش این محصول می تواند از لحاظ ک اهش مصرف این محصول و کاهش آلایندگی محیط، ناشی از انبار تایرهای فرسوده با ارزش باشد . رویه تایرهای سواری به طور عمده از آمیزه – کاری ترکیب دوتایی استایرین بوتادین رابر – بوتادین رابر تهیه می شود . هدف از این پژوهش بررسی مرفولوژی آمیزه های ذکر شده توسط میکروسکوپ الکترونی (SEM) و تأثیر آن بر سایش این آمیزه ها است . به این منظور آمیزه هایی با تغییر ترکیب درصد بوتادین رابر در زمینه استایرین بوتادین رابر تهیه شد . به منظور بررسی خواص پخت و تعیین زمان پخت بهینه، آزمون
رئومتری برای همه نمونه ها انجام گرفت . مرفولوژی آمیزه های پخت شده و پخت نشده توسط دستگاه میکروسکوپ الکترونی بررسی شد . اندازهگیری سایش آمیزه ها توسط دستگاه ساینده پیکو صورت پذیرفت . از آزمون رئومتری مشخص شد که تمام نمونهها دارای زمان پخت یکسان هستند . عکسهای ناشی از میکروسکوپ الکترونی حاکی از آن است که آمیزه ها پس از پخت تک فاز می شوند . نتایج آزمون سایش نشان داد که با افزایش مقدار بوتادین رابر در آمیزه ها سایش کاهش می یابد . که علت آن را می توان به مشکل شدن رشد ترک در اثر اضافه شدن بوتادین رابر ارتباط داد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.